Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstało kompendium pro-life. To zestaw argumentów za pełną ochroną życia przed narodzeniem |
przed 15 mieliśmy być przed wejściem.. ja byłam chwilę po i od razu weszłam do środka... A ty sama byłaś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstało kompendium pro-life. To zestaw argumentów za pełną ochroną życia przed narodzeniem |
Sie*
|
|
Re: Powstało kompendium pro-life. To zestaw argumentów za pełną ochroną życia przed narodzeniem |
Nie ma co się denerwować... :) Ja nie widziałam nikogo na zewnątrz to poszłam do środka szukać... (tylko i wyłącznie dlatego weszłam) Inaczej bym stchórzyła xD
|
|
No to może ktoś się pokusi o jakieś sensowne podsumowanie. Bo mnie jako kierowcy z 30 letnim stażem nie przekonują jak na razie opinie w stylu "5 lat jeżdze i tylko rope leje (może jeszcze tą z dopłatami dla rolników?)". Moim zdaniem dla kobiety i na miasto to tylko benzyna. Od biedy nawet na rozpuszczalniku pojedzie i nie musi się obawiać, że zalała "przejściówkę" i przy minus pięciu nie chce zapalić.
|
|
Proponuję, by znalazł się chętny do organizacji nocy poślubnych;) Nie wiem, czy będzie z kim, ale próbować warto.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |