Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kochani ratujcie swoich bliżnich. |
chcialabym z mezem wynajac mieszkanie w piatnicy. do 400 - 500zl slyszal ktos moze? prosze o odp zwiazane z tematem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kochani ratujcie swoich bliżnich. |
nieMęski(chyba) punkt widzenia na związek:)))) http://www.youtube.com/watch?v=XAaZLs6Iafs
|
|
Odnośnie powyższego tematu: DO pana,który pomógł nam przy awarii samochodu przy ul.Pięknej we wtorek. Serdeczne podziękowania za spontaniczną i bezinteresowną pomoc. W Łomży są FAJNI FACECI!POZDRAWIAM Kasia..
|
|
ale szukać na milano albo yamie - to chyba jakiś żart może na jakiś zakupach w markecie Kasia..
|
|
kiedys juz byl taki temat, i pamietam ze ktos napisal aby dowiedziec sie u Pani Sztachańskiej z Nowogrodzkiej, ma kwiaciarnie tam, nie jestem pewna nazwiska niestety, ;/ mnie ten temat tez interesuje, jak juz znajdziesz to prosze napisz gdzie mozna kupic :))
|
|
CXRSa1 :)
|
|
napisz pod ten adres o info luiza2811@wp.pl
|
|
dziewczyno z własego doświadczenia wiem że nie warto chodzić i walczyć o takiego faceta lepiej zajmij się dziećmi i sobą i zrób porządek z pseudomałżeństwem póki jeszcze psychicznie cie nie wykończył.......bo ojca i męża z niego już nie będzie
|
|
Czy ktos mógłby mi polecić dobrego neurochirurga? Najlepiej z Białegostoku.
|
|
nie mogę powiedzieć,że nie wiem, ale wiem,że nie mogę powiedzieć.:-) rudy błazen z druhem
|
|
Przypominamy o następnej masie krytycznej, która odbędzie się w ostatni piątek tego miesiąca (31.08.2012) o godzinie 18.00 na Starym Rynku.
|
|
prawda jest kryzys powinno się pozwolić starcom przechodzić na czerwonym świetle organizować przymusowe wycieczki tupolewem dla śmieci z sejmu a kościoły przerobić na budynki urzyteczności publicznej typu garaże magazyny mieszkania komunalne
|
|
Fajni faceci napewno nie przesiadują w pubach i dyskotekach po za tym nie wiem dlaczego ale dziewczyny bardziej ciągnie do tych drugich a pózniej lamentuja. A tak z drugiej strony to gdzie są fajne, sympatyczne dziewczyny z pasjami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sorki, bo napisałem "dziadek" a chodzi o tatę (ale sama trochę naplątałaś :P) A z codzienną opieką "po pracy" i tak sobie na dłuższą metę nie poradzisz i będziesz potrzebowała pomocy. Tyle wiem z obserwacji. rudy błazen z druhem
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |