wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kochani ratujcie swoich bliżnich.

chcialabym z mezem wynajac mieszkanie w piatnicy. do 400 - 500zl slyszal ktos moze? prosze o odp zwiazane z tematem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kochani ratujcie swoich bliżnich.

nieMęski(chyba) punkt widzenia na związek:))))

http://www.youtube.com/watch?v=XAaZLs6Iafs

Odnośnie powyższego tematu:

DO pana,który pomógł nam przy awarii samochodu przy ul.Pięknej
we wtorek.
Serdeczne podziękowania za spontaniczną i bezinteresowną pomoc.
W Łomży są FAJNI FACECI!POZDRAWIAM

Kasia..

ale szukać na milano albo yamie - to chyba jakiś żart
może na jakiś zakupach w markecie

Kasia..

kiedys juz byl taki temat, i pamietam ze ktos napisal aby dowiedziec sie u Pani Sztachańskiej z Nowogrodzkiej, ma kwiaciarnie tam, nie jestem pewna nazwiska niestety, ;/ mnie ten temat tez interesuje, jak juz znajdziesz to prosze napisz gdzie mozna kupic :))

CXRSa1 :)

napisz pod ten adres o info luiza2811@wp.pl

dziewczyno z własego doświadczenia wiem że nie warto chodzić i walczyć o takiego faceta lepiej zajmij się dziećmi i sobą i zrób porządek z pseudomałżeństwem póki jeszcze psychicznie cie nie wykończył.......bo ojca i męża z niego już nie będzie

Czy ktos mógłby mi polecić dobrego neurochirurga? Najlepiej z Białegostoku.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem,
ale wiem,że nie mogę powiedzieć.:-)

Przypominamy o następnej masie krytycznej, która odbędzie się w ostatni piątek tego miesiąca (31.08.2012) o godzinie 18.00 na Starym Rynku.

prawda jest kryzys powinno się pozwolić starcom przechodzić na czerwonym świetle organizować przymusowe wycieczki tupolewem dla śmieci z sejmu a kościoły przerobić na budynki urzyteczności publicznej typu garaże magazyny mieszkania komunalne

Fajni faceci napewno nie przesiadują w pubach i dyskotekach po za tym nie wiem dlaczego ale dziewczyny bardziej ciągnie do tych drugich a pózniej lamentuja. A tak z drugiej strony to gdzie są fajne, sympatyczne dziewczyny z pasjami.

Treść jest ukryta

Sorki, bo napisałem "dziadek" a chodzi o tatę (ale sama trochę naplątałaś :P)
A z codzienną opieką "po pracy" i tak sobie na dłuższą metę nie poradzisz i będziesz potrzebowała pomocy. Tyle wiem z obserwacji.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
MPGKiM ZB w Łomży ogłasza przetarg nieograniczony w formie konkursu ofert na najem lokali użytkowych w Miejskiej Hali Targowej - pawilonu nr 3 o pow. 16,50 m2. Więcej informacji na stronie internetowej pod adresem - https://bip-lomza.pl/mpgkim/6023
tel.
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org