Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy Simon był jeszcze normalny |
Słusznie, dobry pomysł . Likwidacja straży miejskiej a pieniądze dla policji, która jest bardziej kompetentna w tych sprawach i działa bardziej zdecydowanie. do rozważenia dla prezydenta i radnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy Simon był jeszcze normalny |
Odnośnie tej strefy, ile jej ma być? 2 ha? i ze 20 baniek da infrastrukturę... a przyjdzie jakaś drobnica i zatrudni 100 czy 150 osób i czy ten ekonomiczny rachunek będzie opłacalny? Gówno, za przeproszeniem to się opłaci za takie pieniądze... Już kiedyś o tym pisałem, ale aby uwolnić miasto, czyli wygenerować więcej inwestycji, trzeba stworzyć plan zagospodarowania przestrzennego dla całego miasta, aby każdy jasno wiedział gdzie i co może budować a dużo zmieni się na lepsze.
|
|
DVW a czy masz jakiś kontakt do nich?
|
|
To jaki jej sens było jej za niego wychodzić i teraz się rozwód w wieku 22 lat ? i właśnie tak jest ,że spieszą się ze ślubem a późnij za rak dwa rozwody ,to jaki to sens i jeszcze dzieci w tym wszystkim ,ale młode dziewczyny rozumu nie mają
|
|
W tym artykule ( http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=28167 ) pisze, że pierwsze planowane otwarcie ma nastąpić 26.11.2012, więc może do dego czasu skończy się remont.
|
|
niestety nie tak szkoła i nie ta klasa :(
|
|
W księgarni Oleńce na krótkiej obok jubilera.
|
|
Oby tylko teraz nie zatrudniali tych czubków z żółtymi papierami, co w firmach ochroniarskich (patrz niechlubny incydent w zusie)!
|
|
A pozostając w tym temacie odzieży męskiej,ktoś mógłby polecić jakiś sklep w Łomży gdzie można iść kupić fajną odzież(spodnie,t-shirt,buty,polo itp) w rozsądnych cenach? Tak żeby t-shirt i polo ok 30-40zł,spodnie do ok 80zł,bluzy tak do 100zł? W Łomży pełno sklepów z ubraniami a co do czego nie ma nic rozsądnego,a jak jest w miare fajne to zaraz cena kosmiczna....
|
|
Znowu wraca temat o kolei ,podobno ma specjalny pociąg przejechać 8 września pasażerski przez Łomżę. Poseł z regionu wystosował interpelację w tej sprawie do premiera: http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/InterpelacjaTresc.xsp?key=06DACF26 jest to poseł z Augustowa z tego co się zorientowałem. urbi et orbi !
|
|
Ja też nie chwalę sobie BP. Obsługa mi się w ogole nie podoba, faktycznie jakby jakas łaske robili. Zdecydowanie wolę dwie inne stacje w Łomży, nie będę reklamować. Ale maja drogo, paliwo przeciętne, obsługa jak widać leniwe studenciaki i w zasadzie zawsze wielkie kolejki pod gaz. Niech kierownik się za to weźmie.
|
|
do nauki a nie kluby.. w wieku 16 lat.. Kasia..
|
|
allegro Kasia..
|
|
martuchnam nie wrzucaj wszystkich do jednego wora... Ten komentarz wiele o tobie mówi... ms_who to mu to powiedz... Co za problem ? urbi et orbi !
|
|
tam jeszcze biorą ? jeśli tak to dobrze, bo już nie wiem gdzie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak ten Twój chłop ma na imię,może coś będę wiedział czy tu bywa i czy na gorzałę przychodzi czy bardziej do naszej mis.
|
|
w wakacje ? Ja tam nie chodzę do klubów, ale w wakacje niech szaleją :)
|
|
powinni nasie posłowie napierać w tej sprawie. Jak Kołakowski i Piorunek ,tamten poseł z Augustowa ,ale ma świadomość ,że jak nie ma kolei w Łomży nie będzie możliwe dalsze połączenie miast ,a Łomżę by można połączyć z Warszawą w jakimś czasie. Kasia..
|
|
w biedronce...
|
|
Panie Januszu, zapomniał wół jak cielęciem był.:-)))))
|
|
Patrzę że psychiatra dalej ci pomóc nie może. Może nie wychodź dziś z domu aby cię jaki piorun nie pier...ął w ten baniak od junaka bo zrobi ci całkowite spustoszenie i trafisz pod Białystok. Chociaż po tym co czasami wypisujesz to już dawno tam powinieneś być mongolio.:)
|
|
Przychodzi Natalia Siwiec do lekarza. - Co pani dolega? - A nic. Chciałam się tylko rozebrać. - Co wspólnego mają student i pies? - ? - Jak się do nich mówi, to tak mądrze... patrzą. Żona nie poznaje męża, który wrócił z wyprawy w dżungli. Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie za okno. Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl: - Nie martw się kochanie - mówi żona - nikt się nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty, a goryl przecież nie mówi. - No właśnie - odpowiada smętnym głosem mąż. - Nie mówi, nie pisze, nie dzwoni.
|
|
Gdzie chodzicie fajni faceci? Gdzie mozna Was w Lomzy spotkac? :)
|
|
poza tym fajny facet to pojęcie względne:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zgadazam się z Wami. Łatwiej i szybciej trafić na idiotę :P, niż na kogoś naprawdę wartościowego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |