sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FeliksgniewZiobrzyński idzie na wojnę z Europą

Na skateparku można. Są stoły, nawet dwa :)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FeliksgniewZiobrzyński idzie na wojnę z Europą

aż żenujące, że ludzie żałują chajs na reklamę i chwytają się "postowania na forum"

Więzień 8. piętra dostanie nowe życie. Mieszkanie i praca to więcej niż marzył

http://wyborcza.pl/1,75248,12208822,Wiezien_8__pietra_dostanie_nowe_zycie__Mieszkanie.html

Zambrów -ok. chicken obok lidla. do wyboru kura i baranina, cherbata turecka gratis. sosy i surówki świeże i smaczne. opłaca się tam wybrać.

Proszę czytać ze zrozumieniem, chcę go sprzedać osobie która na stałe przebywa bądź ma zamiar wyjechać do Norwegii, a nie do użytku w Polsce. Zdaję sobie sprawę, że ten model w Polsce jest tańszy, jednak w Norwegii kosztuje dużo więcej, można sobie sprawdzić na norweskich stronach.

Misiu,wcale nie musisz być piękna ,zgrabna i powabna,bo w niedziele w Augustowie jest pływanie "na byle czym"i tak czy tak to ja na swoję wyjdę .Póla nagtód to 20000zł,a ja myślę ,że wtedy pierwsze miejsce bym zajął.

bardzo dobrze ze zimowki beda obowiazkowe

facmen

jasiek jak bede zmuszona to za tydzien!!!

facmen

ja mam wielosezonowe i tylko takie kupuje!!!!! Bo nawet gdybym kupila , to gdzie mam trzymac -pod lozkiem???

facmen

Planując wyjazd na stałe do Norwegii nie opłaca brać się tam samochodu na blachach PL bo długo nim nie można tam jeździć. A przerejestrowanie kosztuje kosmiczne pieniądze. Poza tym taki samochód przy kontroli mogą po prostu zabrać i kazać zapłacić za przerejestrowanie. Poczytajcie - przekonacie się. Ponawiam ofertę!!!!

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org