Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idzie nowe |
Omania a skąd wiesz że nie dzięki Tobie jestem pewny siebie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idzie nowe |
nie rozumiem jaki mam mieć w tym udział.
|
|
Omania jestem jaki jestem i też dziki Tobie.
|
|
Pod tym adresem znajduje sie artykul mowiacy o startach lomzyniakow w Londynie podczas 30 Letnich Igrzysk Olimpijskich: http://4lomza.pl/index.php?wiad=29240 Pragne poinformować panstwa, ze jedynym lomzyniakow z tej stawki jest Artur Zaczek. Trenowal w lomzy( na lomzynskich obiektach cala swoja juniorska kariere) w tym momencie jest wypozyczony (na okres studiow, bo takie jest prawao, ale podkreslam ze jest wypozyczony czyli dalej jest czlonkiem klubu z lomzy. Co prawda Pani Jesien rowniez reprezentuje klub z lomzy ale nie mozna jej nazwac lomzynianka, poniewaz prawdopodobnie nigdy nie zrobila tu ani jednego treningu i nie spedzila tu ani jednej nocy, pochodzi ona z warszawy prawdopodobnie z klubu Warszawianka, Joanna Fiodorow jest z Augustowa i rozniez prawdopodobnie nigdy nie byla w lomzy nawet na jedna dobe. Do tego od stycznia tego roku reprezentuje barwy AZS poznan ( nie jest na zadnym wypozyczeniu, po prostu jest tam juz na stale i reprezentuje barwy poznania. Nie chce robic zadnej afery z tym zwiazanej tylko chce wyjasnic niescislosci z tym zwiazane. Nazywajmy Łomzyniakow Łomzyniakami, Warszawiakow Warszawiakami a Ludzi z Augustowa Augustowczykami( nie wiem czy dobrze to odmienilem:P ) Zycze powodzenia zawodnikom, bo przeciez to nie ich wina, ze zle sa opisywani na 4lomza tylko prawdopodobnie Trenerow! Pozdrawiam Maciej
|
|
pożyjemy zobaczymy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |