Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jezeli wszyscy ponownei się zmobilizujemy to wygramy!!!!!!!!!! |
Napisałeś tak, jakby w Boguszycach była tylko jedna dziewczyna :) Skąd mieszkańcy mają wiedzieć o kogo chodzi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jezeli wszyscy ponownei się zmobilizujemy to wygramy!!!!!!!!!! |
wpm- prawie wcale nie piszę na forum, ale urzekła mnie twoja historia i muszę :) Co takiego robisz w pracy, że aż 70 dziewczyn po studiach się nie nadawało? Wez kobieto popracuj w hipermarkecie 14godzin na nogach przy rozkładaniu towaru, bez przerwy na jedzenie, bez widywania dzieci i męża w ciągu dnia,to wtedy pogadamy o ciężkiej pracy. To, że ktoś się sprzedaje, to nie twoja sprawa i nie tobie oceniać jakim jest człowiekiem. Starcza ci na waciki, spoko, kłopot z głowy.
|
|
wstęp wolny zabawa do białego rana atrakcje dla wszystkich ,Canon to najlepsza kapela w regionie ,spotykamy się w Naruszczkach zaprasza OSP
|
|
a chocby najlepsza kosmetyczka uzyla kiepskich kosmetykow to efekt bedzie jaki bedzie. żadna konkurencja. Jakbys nie zauwazyla- nie wydaje opinii o Pani Agnieszce. Piszę z Tobą i komentuję Twoje wypowiedzi. Chyba że to Ty jestes ową Agnieszką. Nie przeszkadza mi to- piszesz bzdury a ludzie to czytają. Pozdrawiam. Nie mam ochoty juz prowadzić z Toba rozmowy. Miłego wieczoru. J. Aha- może po prostu każdy poleci salon, z którego usług korzysta, a nie neguje inne. Tworz
|
|
Tylko nie Pioro!!! ten rzeznik wyrwal mi dobry zab!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |