Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krąży , krąży złoty pieniądz jednych gubiąc drugich mieniąc. |
najat sie siwy smacznej zupy ,wypuscil bonka durzego z dópy :D facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krąży , krąży złoty pieniądz jednych gubiąc drugich mieniąc. |
I jak dobrze się z tym czujecie?Dostajemy w pi.....l i jesteśmy zadowoleni.Pomijając już to że chłopcy mogliby lepiej rozwijać swoje pasje to nam łomżyniakom inni śmieją się prosto w twarz a my na to nic.Dobrego psychiatry tu trzeba
|
|
Słuchaj gościu, pochodzisz z tego kraju, więc tyczy to i ciebie, jak słyszałeś to nasi rodacy (obrońcy krzyża), zaczynają już manifestować, więc nawet nie chcę myśleć co będzie działo się w rocznicę katastrofy. W innym kraju by to było niedozwolone, żeby takie dupki nękali naród i piłkarzy, ale jak widać u nas jest wolna amerykanka, więc powodzenia.
|
|
|
ja rozwinę bo dwudziestoparolatka1 nie potrafi .. otóż ona i jej podobni sądzili, że studiując w Agrobiznesie wystarczy płacić czesne i będzie się semestr po semestrze zaliczać, a tu klapa, bez nauki nie da się tak i trzeba nowy rok na innych studiach zaczynać ... ot i wszystko w tym temacie
|
|
Ja potrzebuje podsufitki i sposobu na usunięcie zadrapan deski rozdzielczej obcasami
|
|
Nie znacie,nie oceniajcie!
|
|
Zgadzam się z lidzia0984, moje dziecko też tam chodziło, potem przeniuosłam na te na Ks.Anny...porażka...zołzowata pani tak mi zniechęciła dziecko do chodzenia do przedszkola że nawet na jej widok dziecko dostawało histerii...
|
|
bo reklama . masakra... ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |