wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POdobno listonasz może poznać mój adres ... No niebywałe

zamiast zakładac durny temat, wystarczyło wpisac dwa proste słowa w google, jakbys nie wiedziała to napisze "empik łomża" i tyle czasu zaoszczędzone... masakra...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POdobno listonasz może poznać mój adres ... No niebywałe

Kamera ze stokrotki zarejestrowała 3 auta, które parkowały obok mojego w tym czasie. Złożyłem wniosek do centrali w Lublinie o udostępnienie nagrania, gdyż policji zajmie to ze 2 miesiące, a mi tydzień ;)

Co za tępakiem trzeba być by uciekać z miejsca zdarzenia, teraz dostanie maksymalny mandat za spowodowanie kolizji i maksymalny za ucieczkę z miejsca zdarzenia, nawet 1000 zł i 20 pkt

hehe ta szkoda nie jest tyle warta, ale będzie miał za swoje :)

https://www.facebook.com/Barbachowski

POLECAM!!

Tylko , dla KOGO , niby ta strefa kibica miałaby powstać ?

Dla garstki tych fanów piłki kopanej , których stać na browara " na mieście " , to wystarczy i miejsc już istniejących w łomżyńskich lokalach przed dużymi TV .
Większość i tak zaopatrzy się w tanie siki z Biedronki , zajadając chipsy i skubiąc pestki słonecznika , będzie siedziała w kapciach , przed swoim TV .
Załóżmy , że miasto dałoby te ok 300 000 zł za wynajęcie telebimu , to jeszcze trzeba zapłacić za Licencję UEFA dla pokazów publicznych i zorganizować całe zaplecze gastronomiczne plus sanitariaty , zapłacić za media - prąd , zatrudnić ludzi ( a co z ochroną takiego miejsca , gdzie emocje i alkohol w dużym tłumie , mogą powodować problemy ? ) . Po podliczeniu kosztów własnych i uwzględnieniu ryzyka , że frekwencja może być niska - a co będzie jak podczas spotkań AKURAT będzie padał deszcz ? - nie wydaje się to takim złotym interesem , dla logicznie myślącego restauratora - na MIESIĄC czasu ?
Zobaczcie w Białymstoku , gdzie do pierwszego przetargu , na
zorganizowanie strefy kibica NIKT się nie zgłosił .
Zambrów , zaryzykował i TYLKO on JEDEN JEDYNY w regionie .

Jak jest to taki dobry biznes , to wyłóżcie swoją kasę i zaproponujcie to miastu , a zarobicie kokosy .

Ja polecam panią Agatę Podolak przyjmuje prywatnie na ul. Ks. Anny na przeciwko hali sportowej. Bardzo sympatyczna kobieta no i świetny fachowiec. u tej pani za jeden ząbek z białym wypełnieniem zapłacisz od 70 do 85 zł więc uważam że nie opłaca się leczenie na koszt nfz bo z doświadczenia wiem że robią na "słowo honoru". Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Tylko Marciniak ,koło ronda, naprawde polecam.

to jednak pracujesz w tym schronisku czy nie??? bo pisze ze nie a okreslasz NASZE SCHRONISKO

ja pisze ze w innych schroniskach jak bierze sie szczeniaka to podpisuje sie umowe ze w przyszlosci jak juz bedzie mozna to sie zobowiazuje do sterylizacji suczki.

zeby nie bylo rozmnazania sie psow. a potem bywa tak ze albo sie wywala albo zabija.

A czy Pan Głuszkowski jeszcze przyjmuje ?

ale to chyba na pogrzebie. a tu mowa o slubach. zaloz swoj temat ZABELBOTAM NA POGRZEBIE.

ciekawe kiedy doczekamy się sygnału z Łomzy

Jadę po godz 19 do Łomży i mam wolne miejsca.

tylko ciekawe czy oni sie zgodza a nie pomysla ze jakas wariatka przyszla i glupie propozycje sklada??

hej ktory ginekolog godny polecenia robi usg piersi?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org