Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Projekt jest bardzo niebezpieczny (...), stworzy ryzyko handlu głosami i pakietami - tak o głosowaniu korespondencyjnym |
ZAGINĘŁA SUCZKA RASY SHAR PEI, MAŚĆ ZŁOTA, CIEMNY PYSK, ZAKRĘCONY OGON. PŁACZE ZA NIĄ 4-LETNIA DZIEWCZYNKA !!! KAŻDEGO KTO JĄ WIDZIAŁ BARDZO PROSZĘ O KONTAKT TEL : 609-561-300. http://images02.olx.pl/ui/2/91/43/18838843_8.jpg nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Projekt jest bardzo niebezpieczny (...), stworzy ryzyko handlu głosami i pakietami - tak o głosowaniu korespondencyjnym |
bombel sam musisz zdecydować o tym kim chcesz być, nie szukaj odpowiedzi na głupim forum
|
|
Re: Projekt jest bardzo niebezpieczny (...), stworzy ryzyko handlu głosami i pakietami - tak o głosowaniu korespondencyjnym |
To tak samo jakbym zapytała kogo wolą mężczyźni Strażaczkę czy Policjantkę? Przeczytam tylko opinię innych ludzi ale nie własną. Więc sam się zastanów :) ...
|
|
Kto w Łomży zajmuje się naprawami chłodnic wodnych? Za wszelkie wskazówki z góry dziękuje.
|
|
A tu drobna ciekawostka.... szczególnie zerknijcie na blachy..... http://moto.allegro.pl/ferrari-f-430-spider-f1-replika-mk3-piekne-cabrio-i2330647584.html
|
|
Autor: rewq (---.110.techtel.pl) Data: 07-05-12 01:02 Szczerze??? Ferrari 360 to najgorsze gow** jakie moze byc. Sypie sie wszystko co moze i Ferrari najchetniej pozbyłoby sie tego modelu razem ze skrzynia automatyczna F1 :) Jarajcie sie dalej :) Nie mogę takich gości jak Ty.Ferrari to "bella machina" i nic z dziedziny techniki nie dorówna tej marce. Twój Golf III pewnie lepsze co?
|
|
ja tu mam ich stronkę ale mało jest w niej rzeczy aktualizowane i brak nowych wieści http://www.pks.lomza.pl/
|
|
Szkoła policealna i psychologia?? Sorry, ale nawet nie ma kierunku psychologii w studiach podyplomowych, więc jakie uprawnienia daje Ci psychologia po szkole policealnej?? Z tego co wiem to oprócz 5letnich studiów mgr żeby pracować w zawodzie psychologa trzeba jeszcze zrobić 2letni jakiś kurs, ew. możesz iśc na 3letnie studia psychologia dla magistrów, ale to po wybranych kierunkach... Więc zastanów się!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |