Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niewiedza Prezydenta. |
Witam. Mam pytanie i jednocześnie prośbę. Chodzi mianowicie o to że poszukujemy tzw. "pierwszych" tablic łomżyńskich, czyli począwszy od BL 00001 do BL 00010 , najbardziej zależy nam na "rarytasie" BL 00001 (ale podejrzewam że może już go nie być), jeżeli ktoś by miał jakieś informacje, o samochodach z takimi rejestracjami , a gdyby jeszcze udało się komuś uwiecznić je na zdjęciu byli byśmy wdzięczni. Temat dla "normalnego zjadacza chleba" może wydać się banalny, ale w polsce jest bardzo dużo zapaleńców podobnych do nas. Mimo co zapraszam do odwiedzenia naszej <a href="http://www.ksebki.9g.pl/galeria"><b>FOTOGALERII</b></a> ________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niewiedza Prezydenta. |
tyle hałasu o nic ;-))
|
|
A od kiedy rodzaj drewna użytego do zbudowania np. gitary ma wpływ na dźwięk?
|
|
widze, że w zagadkach wyciągane są juz archiwa rodzinne ;)) pozdrawiam. Ja niestety nie dysponuję w tej chwili żadną zagadką. No może poza jedną: Gdy fron wschodni przesuwał się na powoli na zachód przez jakiś czas zatrzymał się na Narwi. W ten sposób, że w Łomży byli Rosjanie, a w fortach siedzieli Niemcy. Powszechną praktyką jest, że z terenów przyfrontowych usuwa się wszelkich cywilów. Mieszkańców Łomży spotkał podobny los, ale czy na pewno? Czy wszyscy mieszkańcy Łomży zostali ewakuowani? Jeśli nie to kim była ta osoba? Maciek i Jacek16 - jestem rzekonany, że znacie odpowiedz na powyzsze pytanie, lecz dajcie szanse innym ;)) przynajmniej przez dzien, góra dwa. Według mnie pytanie jest dość łatwe i do sprawdzenia bez grzebania się w zakurzonych archiwach. pozdrawiam. A moze wsród waszych bliskich zachowały się wspomnienia z tego okresu?
|
|
Brak wiary w boga
|
|
PIOTR NIE PĘKAJ BĘDZIE OK. PRZYJADĄ WYJADĄ COŚ SIE BEDZIE DZIAŁO. A TY CO MYSLISZ ZE CO ONI CI ZROBIĄ ??? PO NIE MOGE ROZKMINIC TEGO POSTA TROSZKU. PEKASZ CZARNYCH CZY PĘKASZ TEGO ŻE TWÓJ TYŁEK NIE WYTRZYMA HEHEHEHEHE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |