Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbigniew Ziobro wykorzystuje koronawirusa. Areszt domowy wymierzany przez prokuratora bez zgody sądu |
osro rabowali sam widzialem osoiscie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbigniew Ziobro wykorzystuje koronawirusa. Areszt domowy wymierzany przez prokuratora bez zgody sądu |
ostro
|
|
Re: Zbigniew Ziobro wykorzystuje koronawirusa. Areszt domowy wymierzany przez prokuratora bez zgody sądu |
http://www.youtube.com/watch?v=RROCLKJHlHk
|
|
do xagussxd, podaj maila to dam Ci namiar na krawcowa od sukni ślubnych w Łomży a jak się nie dogadasz to do Białegostoku
|
|
Ten Salon Fryzjerski jest przy Straży na Sikorskiego, tak?? Z góry dzięki za odpowiedź :)
|
|
Zdecydowanie dj Chris
|
|
maruda i zezol wy siebie warci jestescie.Umowcie sie gdzies na jakas polanke i tam wyrownacie rachunki.Badzcie facetami i roztrzygnijcie to po mesku. Na sekundantow proponuje robcia on nie nalezy do zadnego z fan clubow.
|
|
Bunio i tu masz rację , jedno ale : nie zamierzam tego ZDZIECINNIAŁEGO STARCA bić , bo go sama bida zabije . STARY BARANI ŁEB , zaraz odpisze , że się go boję , a ja po prostu OLEWAM go CIEPŁYM MOCZEM , jakbym miał się spotykać z każdym OBSZCZYMURKIEM , to bym nic innego nie robił , tylko ciągał się z byle LUMPEM . ........................................................................................................................ Mam tu dobrą zabawę czytając jego durnowate posty i już sam nie wiem czy mam się śmiać , czy płakać jak ten GERIATRYCZNY przypadek coś napisze . Osobiście wali mnie to co ten DUREŃ wypisuje , ale niech dalej się OŚMIESZA i KOMPROMITUJE . ........................................................................................................................... JAKIM TRZEBA BYĆ zdziecinniałym DEBILEM , żeby " myśleć " i pisać tak jak maruda ??? PS : po ostatnich twoich postach marudo , widać , że tracisz zimną krew , a tu cytat z ciebie : " nie denerwuj się bo ci żyłka pęknie " . Trzeba ci odwiedzić nie tylko GERIATRYKA , ale i PSYCHIATRĘ marudo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |