środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rośnie inflacja, wszystko drożeje a ja się cieszę i kibicuję dojnej zmianie PiS :)

ok dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rośnie inflacja, wszystko drożeje a ja się cieszę i kibicuję dojnej zmianie PiS :)

Obelix'owi w jego przygodach często towarzyszą przyjaciele oraz pies Idefiks .
Ciekawe KTO tu na forum robi za jego psa ?

Re: Rośnie inflacja, wszystko drożeje a ja się cieszę i kibicuję dojnej zmianie PiS :)

maruda!!! mogłeś powiedzieć ze na drugie masz Adam ! ;)

za twojego zez na pewno ten twardziel od czerwonych stringów :):):):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

marudo ,

ADAM , ZGADZASZ się na podanie TU i TERAZ , linka do strony portalu 4lomza z twoimi zdjęciami ,

może i tam byłeś tylko fafikor cię nie poznał ?

niech zobaczy , czy ten gość co go tam widział to byłeś ty ,

Dajesz sołtys :)
Jedziesz :)
Ale jak przynajmniej jedno będzie nie moje to bekniesz za wprowadzanie opini publicznej w błąd :):)

A wiesz jak to będzie kicha jak wyjdziesz na kłamce i oszusta????

PYTAM SIĘ :

WYRAŻASZ ZGODĘ ?

odpowiedz jednym słowem

facmen

Obelixie,nigdy nie mów nigdy;-)

A brzusia nie tykaj,bo jest wspaniały;-)

dziękuję Autor: maruda

wypiję kawę i spalę , za 20 -30 minut masz jak znalazł

Schowaj cholerniku jęzora bo.....

Jarusiowi na złe ruskie narobili!!! cut: Jelizawieta Gołowanowa - Miss Rosji 2012
Konkurs "Miss Rosji" odbył się już po raz dwudziesty. W jubileuszowym konkursie jury wybrało spośród 50 finalistek, które przeszły eliminacje w 86 regionach Rosji, 3 najpiękniejsze panie, ale tylko jedna założyła koronę zwyciężczyni.

To osiemnastoletnia Jelizawieta Gołowanowa ze >> Smoleńska. << Jurorzy docenili nie tylko harmonijną urodę i świetną figurę, ale zaznaczyli, że osiemnastolatka jest uosobieniem wschodniego kanonu piękna. "Wszyscy mężczyźni powinni jej pragnąć, a kobiety zazdrościć" - tak skomentował Miss Rosji jeden z jurorów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org