niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spuścił szambo, wstrzymał kasę.

To co on tam jest od spania?
Niech idzie na ciecia na budowę to się w nocy wyśpi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spuścił szambo, wstrzymał kasę.

zezolu jacku z kobieto zrobiłeś dziecko niedziwne że Monika dała ci po ryju a Natalia cie nie nienawidzi.

jak złapie to Ci na tacy z jabłkiem w ryju dostarczę

byl pare dni temu post o meblach na wymiar :) od siebie powtorze olmar-meble.pl

Masz rodziców folksdojczów, masz żonę niemkę?, urodziłeś się w nrf? ile lat tam legalnie przebywałaś i pracowałeś? jakie niemieckie szkoły ukończyłeś? itp itd od tego trzeba zacząć. Kiedyś jak była wojna z niemcami to mogłeś polskę zdradzić i przejść na ich stronę ale teraz jesteś w uni i im podlegasz czy chcesz czy nie.

nie

rudy błazen z druhem

Działa, nawet w 3D.

maruda jak nic nie wychodzi z laskami to też za chłopaków z Łomży możesz

się wziąść też mają talent (obniżony troche),ale zawsze coś he:):)

http://www.youtube.com/watch?v=dlm5AyChZuE

nie wiem ja mam uczulenia na seata kiedys w w rocznym sluzbowym pekly mi zaciski hamulcowe w ibizie dobrz ze 40 jechalem bo by mnie nie bylo dla mnie juz lanos 100razy lepszy juz gorszego gowna jak seat nie ma smieszy mnie jak ktos pisze ze seat i solidny ha haja bym wybral z tych co piszesz vectre ja mam mondka i jest super tez pomsl tylko znajdz nie zajechany egzemlarz

tak na Legionów jest tez, ale szukam tego pana ze Stokrotki, dziękuje za wszystkie informacje...
ktoś wie w jakich godz. czynne jest Tam koło szkoły SP 9 i czy czynne tam w soboty?

dobre sobie... młody Głuszkowski. Nie ośmieszaj się

Sobecka - posłanka pisowska, oczywiście- zapłaciła za oćca R. karę w wysokości 5.000pln. Skąd miała pieniądze!? Z diety poselskiej? Jaki cel miała? A może była przez przypadek u spowiedzi u tego pana i bała się ujawnienia jakichś grzechów?
Tak na marginesie - kto z posłów pisowskich opłaci, tytułem kary, 3500pln za jednego z Łomżan za przywłaszczenie flaszki wódy? Przestępstwa niby z innej półki, ale wyroki w oparciu o to samo prawo, obowiązujące w RP.

a gdzie dokładnie jedziesz?

Bardzo dobry lekarz, bez testow i badan postawil trafna diagnoze :) Mimo, ze w Lomzy mialm robione testy alegrgiczne, pokarmowe i chemiczne nic nie wykazalo to doktor prosil bym zrobila bardziej szczegolowe prywatnie w Bstoku i coz diagnoza potwierdzona - polecam!!

Proszę Pana Cezara... Chyba poseł Sobecka wydała swoje pieniądze więc,...?
Znacznie roztropniej byłoby zaintersować się jak trwonione są publiczne pieniądze: a/ przeznaczone z rezerwy NBP na wsparcie bogatszych od nas Greków, Niemców i Francuzów... b/ wylatane na weekendowe przeloty do Trójmiasta przez wiadomego polityka... c/ premia 0,5 mln pln należna panu Kaplerowi na mocy umowy za (za co?)...
Może warto zaintersować się dlaczego wzrosło zatrudnienie (i obciążenie budżetu państwa) o ponad 70 tys. urzędników w czasie rządów PO i D. Tuska...
Może warto zaintersowac się dlaczego budowa 1 km autostrady w Polsce jest droższa o ponad 50% niż w RFN...
Pozdrawiam wszystkich uczciwych...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org