Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hejtobus \"świnie razem\" rusza w Polskę. |
Czy w Łomży organizowane są jakieś rajdy czy wycieczki rowerowe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hejtobus \\\"świnie razem\\\" rusza w Polskę. |
A ja bym nie zostawila swojego dziecka pod opieka tej pani, to nieprawda ze jest do tego stworzona by wychowywac dzieci, to jest nieodpowiedzialnosc by w tak mlodym wieku sypiac bez zabezpieczenia, a potem nic dziwnego 23 lata i juz 2 dzieci... jakie ona ma doswiadczenie? Szuka pracy opiekunki i to u siebie w domu , dlaczego? -poniewaz z braku wyksztalcenia nie moze znalezc innej pracy wiec idzie na latwizne i chce bawic dodatkowo cudze dzieci. Taka prawda, rozsmieszaja mnie obroncy ktorzy wypowiadaja sie na ten temat. Zreszta jak macie takie serce i zaufanie to prosze zatrudnijcie te pania. Jestem pewna ze po przemysleniu, zadne z was nie zatrudni tej dziewczyny!!!
|
|
a niech tam , sen uciekł http://www.youtube.com/watch?v=S4kzGhDEURA&ob=av2e nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A jak nie zapłacą to podobno śluby będą unieważniać a noc poślubna to wtedy już grzechem będzie największym i to tylko o.Rydzyk będzie w stanie wyprostować. rudy błazen z druhem
|
|
To co pan nie mówisz to ja muszę to sprawdzić, cholera jasna toż to za granicą jest... Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |