Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To obciach być z PiS |
ceny paliw wzrosną ze względu na europejskie "embargo" nałożone na baryłki sprowadzane z Iranu, a tamtejsze były najtańsze. Wasze protesty i półgłówkowate spekulacje nic nie pomogą....... mam auto V8 i radzę sobie w ten sposób - jeśli mam bardzo daleki wyjazd - pkp inercity
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To obciach być z PiS |
hehe jesteś jak pocieszacz:)
|
|
a opłaca się?
|
|
kiedys stanach paliwo bylo tansze od wody mineralnej i jaka sa potega gospodarcza teraz tez duzo podrozalo ale i tak nie kosztuja nawet tyle co gas u nas ,dlaczego bo kryminalistow nie ma przy wladzy ,mialo byc tak biednie okazuje sie ze sa rezerwy budzetowe i z nich oddamy dla obcych krajow czy ktos nas pytal o pozwolenie przeciez to nasze pieniadze to jaka k u r w a demokracja albo jak mielismy wejsc niby do unii tzn niewoli to tez nz przymus a debile jeszcze sie cieszyli bylo referendum ale po co ,jak zalozenie bylo z gory ,ze nawet jaj nie zgodzimy sie to i tak nas wezma na sile
|
|
Ja uważam, że to niezbyt dobry pomysl isc do kogos na swieta w kurtce po bracie, poszukaj w sklepach z odzieża uzywaną.:)
|
|
1.5 Gb ram ddr400(3)
|
|
chój w tych kierowców, sam nim jestem a zima i śnieg musi być bo święta idą. Dziękuję za uwagę idę szykować potrawy
|
|
no a ja dalej nie znam rzetelnej opinii :(
|
|
na pewno w tym kantorze na przeciwko katedry tu jak do ul farnej się idzie :) ja tam wymieniałam dwa razy i zawsze ma :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |