Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Schab w Żurku |
taa Unia... makro ....od wieków przy korycie kapłanów Watykanu (Rzymu) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Schab w Żurku |
Nie chodzi o Łomżę ale o gówno którym jest skiszona od Kurii po ratusz i analogicznie po parafiach. Tyle tu spraw wypłynęło na wierzch że daje to skalę ile tu spraw zostało zamiecionych pod parafialne katolickie salonowe dywany. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To bez znaczenia co myślisz. Dzięki ludziom podobnym do mnie lokalny katolicki świat bez wat obnaża swoje prawdziwe oblicze i mamy aferę podobną do afery "Sroczyńskiego" tylko afery i aferzyści wychowani przez Paetza jeszcze nie dostali kopa w religijną dupę schowana pod nową sutannę.
|
|
tak jak ktos wczesniej mowil nie wychylaj sie ze na slub bo dostaniesz przebitke, kto by oszczedzal na slubie ;) A co do cen to troche dziwne pytanie, to tak jak bym zapytal sie Ciebie ile kosztuje mniej więcej samochód, a odpowiedź nasuwa się sama ;) Pozdrawiam
|
|
Nic nie muszę a raczej nic mi nie możesz narzucić a raczej mnie z tond wyrzucić co najwyżej możesz mnie "ukrzyżować" jeśli się ze mną nie zgadzasz. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
mi też 100 wystarczy, ale nerek nie oddam : )
|
|
ten nade mna bedzie robił jutro za noge od wigilijnego stołu nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |