środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poseł Kołakowski, a obietnice wyborcze

Witam,

chciałabym się dowiedziec czy w Łomży jest jakiś lekarz ginekolog lub urolog dziecięcy, a jeśli nie to gdzie go/jej szukac...?

Ps. chodzi o rozklejenie warg sromowych u dziecka ...Moze ktos z Panstwa zetknal sie z tym problemem i moze cos wiecej na ten temat powiedziec...? Bylabym wielce wdzieczna, bo jak narazie to jestem przerazona tym stanem...? Pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje

http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poseł Kołakowski, a obietnice wyborcze

tam jest 350 zl od pary , gra zespół i w tym jest pol litra wódki na parę więc też jest ok :)

wybieranie "głośnych" słuchawek to głupota. Tylko słuch zniszczysz słuchając głośno. Lepiej wybierz słuchawki "dobrze izolujące" zewnętrzne dźwięku i słuchaj cicho.

a no zima się zbliża więc schowałem bo szkoda , czekam na nowe właśnie jest w drodze..... RUSKIE MI WIOZĄ HE HE HE ......takie typowe na zimę :)

http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif

oni potrzebują przedstawiciela? jak pamiętam to taki moloh produkcyjny nocki wielki wypiek co się stało za dużo konkuręcji ? jakość podupadła ? pamiętam jak do właśnie tej piekarni przjerzdżali przedstawiciele z różnych firm i pamiętam samochód z drożdżami i mąką i takie tam ale tych trocin co widziałem to nie zapomnę dwa wory w przezroczystych foliowych workach trocin po co? każdy orze jak może

Nadcisnienie tętnicze

------------------------------------------------------
Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA
traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie
GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje

Byłam z kolezankami usmiałam się... jak na komedii, przesadnie fantastyczny, nie warto do kina, warto w domu obejrzec, polecam Ci Listy do M. - romantyczny, fajny, z przesłaniem :)

Czytałem właśnie artykuł odnośnie nowego samochodu pożarniczego dla OSP Szczepankowo. Z tego co mi wiadomo jednostka ta nie dorównuje innym jednostkom z gminy. Rocznie do zdarzeń wyjeżdża kilka razy, zaś jednostka ze Śniadowa takich wyjazdów ma prawie 100, która posiada samochody które mają ponad 30 lat!! Wszystkie główne jednostki z gmin z powiatu posiadają już nowe samochody. Nie wiem jak myślą nasi politycy...
Pozostaje tylko współczuć strażakom ze Śniadowa, że są nie doceniani przez władze rządzące...

Pogadaj z tymi z Jakaci Borki to oni sami kupią ze dwa samochody dla Sniadowa.

brawo Panie Pstrągowski tak dalej, jak narazie same sukcesy oby tak dalej

na zdrojowej?

Mysle ze gdy pojdziesz i do sklepu wedk. na skrzyzowaniu Legionow-Sikorskiego to tez powinni miec lub przynajmnie wiedziec gdzie dostaniesz.

Jak wiecie śmieszny gość zwany adminem 4 lomza dodaje ogłoszenia po kilku latach świetlnych albo wcale tłumacząc się że moderuje ze musi sprawdzić i tak dalej....

To ja się ku.rwa pytam co ty sprawdzasz chłopcze jak takie ogłoszenia znajduję w nieruchomościach : Sprzedam telefon Samsung S7230 WAVE kolor biały, na gwarancji. Stan idealny. Obudowa aluminiowa plus skórzana klapka. Cena 380zl.

Jesteś dla mnie śmiesznym typem który niema pojęcia o swojej urzędniczo - pasożytniczej pracy

Proszę o namiary na sprawdzonego lekarza - żylaki kończyn dolnych

Treść jest ukryta

na zdrojowej widzialem

dajcie spokój ten pajac moich ogłoszeń w ogóle nie umieszcza i nie wiem czemu???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org