Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Zaremba ostrzega - za lans Muzyk możemy zapłacić wszyscy w przypadku kiedy Muzyk będzie wybrana na prezydenta |
Też słyszałam o tej tabliczce czekolady przed posiłkiem ;p Pół godziny wcześniej i 1-2 małe (!!) cząstki prawdziwej czekolady :) Dobrze jest wypić również z pól godz. przed jedzeniem szklankę wody, wtedy mniej się zje. Nie mniej jednak nie testowałam tego po sobie. Całe szczęście, że nie muszę :))) Mniej jeść to podstawa, sport i seeexxx (ale najlepszy oczywiście ten aktywny hehehhehehe). Stres jeszcze dobry na schudnięcie :) Chociaż pewnie niektórzy przez niego i więcej jedzą. Akceptacja siebie to jest to!!! Od tego trzeba zacząć :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaremba ostrzega - za lans Muzyk możemy zapłacić wszyscy w przypadku kiedy Muzyk będzie wybrana na prezydenta |
równie dobrze to można zrobić samemu, trzeba tylko poświęcić trochę czasu:) ściągasz wzór VZM-1 najlepiej w excelu plus załącznik "B" dla faktur z 2010 roku i "C" dla fv z '11 roku. wykaz materiałów bud jako załącznik ustawy jakiejś tam tu: http://www.pit.pl/att/wykaz_materialow_budowlanych.pdf jeśli nie masz dużo faktur i są na nich kody PKWiU to nie ma dużego sensu płacić komuś za to:) Jak to u Ciebie wygląda? Już znalazłaś kogoś?
|
|
ostatnio mi smakowała kawa w naleśnikarni, ale może to dlatego, że była gratis:)
|
|
Witajcie towarzyszu Marlenie:)
|
|
Wnioskując z gifu dzidzie pilnowałeś?
|
|
dobry kawał ale już go słyszałem ciekawość pierwszy stopień do piekła nieumiałem nic ciekawego wymyśleć a temat mi si spodobał
|
|
czyli Ty to taki duży dzieciak? :D
|
|
wtedy wiesz na kogo trafisz:)
|
|
Dołącz do mnie,zaczęłam swoją dietę od niedzieli i już 3,5 kg nie ma.W ciągu miesiąca 12-15 kg spadku gwarantowane(dieta rozdzielna)jesz wszystko rozdzielając grupy--białkowa,neutralna,węglowodanowa.Efekt murowany,a co najważniejsze--nie ma po niej efektu jojo.Jak masz pytania pisz na e-mail-;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |