Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak tam komuszki z pis? Zadowoleni? |
forum łomżyńskiej komunikacji http://kmkmlomza.phorum.pl Zapraszamy do zadawania pytań nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak tam komuszki z pis? Zadowoleni? |
Ja chciałbym zobaczyć statystyczne porównanie wrzucone przez Pitagorasa między przestępstwami obcokrajowców ,a polaków.Bo na każdy jego link z przestępstwem obcokrajowca ja bym wkleił 100 przestępstw polaków.Ale po co??Czemu Psitek nie napisze o naszych poloczkach za granica??Ja bym chętnie posłuchał ,a nawet zabrał głos gdyby o czymś zapomniał.Przypomniał o ludziach z łomżyńskiego ,którzy unikneli kary uciekając do uk.Jaki ten świat mały nawet ludzi z naszych regionów można poznać chwalących czego oni nie nabroili w Polsce. I z czego ja mam niby być dumny?Psitek wypowiedz się.
|
|
Twój komentarz zostawie w spokoju.Pozdrawiam.Trzymaj się.
|
|
thomasku - otwórz oczka - w Polsce jest z 1000 razy więcej Polaków niż cudzoziemców. Skoro na każdy link z przestępstwem cudzoziemca masz TYLKO 100 linków z przestępstwem Polaka to znaczy, że Polacy popełniają 10 razy mniej przestępstw niż cudzoziemcy. Poza tym głuptasku - nie zauważyłeś (albo taki mundry jesteś, że nie musisz czytać), że to nie w Polsce się działo. Jeśli na każde przestępstwo popełnione na świecie masz 100 linków o przestępstwach popełnionych przez Polaków to znaczy, że Polska to najniebezpieczniejszy kraj wszechświata. To dlatego nie wychodzisz z domu i ciągle na 4lomza siedzisz? A tak poważnie porównaj RPA do Polski (te same warunki, prawie ta sama liczba ludności). Jak myślisz - gdzie więcej gwałtów jest? Nie widziałeś statystyk mówiących, że muslimy w Szwecji gwałcą 40 razy więcej niż rodowici Szwedzi? Popatrz na łomżę - niecała setka Czeczenów (nie bierzmy pod uwagę kobiet i dzieci) potrafi popełnić tyle przestępstw. Wiem, wiem - zaraz napiszesz, że w ciągu pół roku Polacy w Łomży zamordowali 6 osób. Weź pod uwagę, że Polakó w Łomży i okolicach jest pewnie z 50 000 a nie 100.
|
|
A co ci durniu przeszkadzają Polacy w UK? Żyją za twoje pieniądze? Zazdrościsz im, że umieli sobie pracę znaleźć a ty na zasiłku siedzisz? Zresztą - głupcze - o czym bredzisz???? To jest temat o losie Chrześcijan w Egipcie.
|
|
:) Adrenalina zrobiła swoje... Kochany Psitku z tymi 100 linkami to taka przenośnia... Odnośnie następnego komentarza to wyjdź z domu ew. otwórz okno.Bo w głupiej Łomży w ciągu tygodnia popełnia się więcej przestępstw niż ci twoi obcokrajowcy w ciągu roku (mowa o Polsce Psitku). Na 4lomza zaglądam jak mam na to czas.Czasami czytam Twoje wypociny i wstrzymuje się od głosu bo po co karmić trolla tak Psitek?? I nie zrozum mnie źle ja nie jestem za tym ,aby czeczeńscy przestępcy mieszkali w Łomży. Ps. Tym ,którzy się chwalą jakimkolwiek przestępstwem nie zazdrościłem ,nie zazdroszcze i nie będe zazdrościł. Jak się kur.... było i stara się być to i w przyszłości się będzie... Ja też złoty nie jestem ,ale nikomu krzywdy nie zrobiłem. Pozdrawiam.
|
|
a poza tym to do wszystkich rasistowskich niedojebow
|
|
Autor: Protagoras (---.elpos.net) Data: 01-11-11 00:03 Przerażające jest to, że tu tylu troli. Co z was za przygłupy??? Nie obchodzi was temat? To po kiego grzyba wchodzi i komentujesz? Czasu masz za dużo? Pewnie na zasiłkach siedzicie i dlatego 4 lomża to jedyna dla was rozrywka. Żałosne z was trole - jak na czeczena powiedzieć złe słowo - to murem bronicie pasożyta. Jak dowiadujecie się, że gdzieś muslimy zamordowały człowieka to piszecie, że was to nie obchodzi. Tylko żałosna padlina w stylu zbycha, marudy, thomasa, nie.dotycza, robiów i innych poparańców cieszy się ze śmierci niewinnego. Jedyną okolicznością łagodzącą dla was jest fakt, że nie skończyliście jeszcze gimnazjum i większa część z was ma lekkie upośledzenie. TY SAM JESTEŚ PRZYGŁUP , .ŻAŁOSNY TROL , UPOŚLEDZONY I TO DOBRZE W GŁOWIE MASZ NAWALONE BO JA PATRZE ŻE WCALE TO DO CIEBIE NIE DOCIERA ŻE TWOJE TEMATY SĄ NIE NA POZIOMIE TEGO FORUM ..... !!! CO NA POLITYCZNYM SIĘ ZNUDZIŁO ??? A I JESZCZE JEDNO , A PISAĆ TO JA BĘDĘ WSZĘDZIE BO MAM DO TEGO PRAWO I NIKT MI NIE ZABRONI ... ROZUMIESZ O CO MI CHODZI... ??? POZDROWIENIA OD ZDROWO UMYSŁOWYCH ....... :)
|
|
właśnie dla dziecka laptop musi być drogi. dzieci grają non stop w gierki, a te mają wysokie wymagania. starszy to może sobie siedzi w necie i pieprzy głupoty na forach i innych facebookach, to może sobie takiego lapka sprawić. ale dzieciak w wieku szkolnym chce grac w takie gry, jak inni koledzy. a te gry potrzebują dużo więcej, niż takiej cienizny z biedrony. dlatego dziecku lepiej kupic stacjonarny komputer, ktory wyjdzie taniej przy mocnej konfiguracji.
|
|
a ja tłumaczę swoim dzieciom że jak któreś zostanie takim "prezesem..." to może ...pierdzieć w stołek ale...dla bezrobotnych i potem tylko może jak się uda to szambowóz...a i tam karanych nie chcą...bo nie którzy prezesi w tym mieście nie powinni się tak określać... ***** ***
|
|
Protagoras wyświadcz nam wszystkim przysługę i wypierd.alaj z tymi czerstwymi tematami na jakieś forum dla ludzi z zaburzeniami urojeniowymi.
|
|
jkowalski powiem krótko post na poziomie żenującym - dużo napisane , wykrzyczane a żadnego w tym konkretu. Nie obrażając w dupie byłeś chłopie gówno widziałeś inaczej sory memory jedyneczkę z przodu wymazujemy. ***** ***
|
|
Mógłbym wspomóc was gitarą ale już macie widzę
|
|
ACM1993 - również się odezwij na podanego maila ;p
|
|
żyd na 100 :D
|
|
Wspomniany sklep nazywa sie chyba ZODIAK. Otwarci sa chyba w kazde mozliwe swieta. Kilka lat temu widzialem tam "wigilie za kasa"...
|
|
|
|
"Nie ma brzydkich kobiet, jest tylko grupa mężczyzn, którzy nie znają się na sztuce abstrakcyjnej." Urodziwym ludziom wydaje się, że świat powinien wybaczyć im grzechy, ponieważ oni istnieją.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |