Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIEBYWAŁY \"sukces\" aukcji koni w Janowie. |
robciu To zjedz trochę dżemiku megan dla osłody ;) Kalisony też już zmęczone ....starość nie radość ;) hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIEBYWAŁY \\\"sukces\\\" aukcji koni w Janowie. |
Nic nie grozi za pisanie prawdy. Mi osobiście nie podoba się wydłużanie czasu pracy ponad 40 godz/ tygodniowo i niepłacenie za nadgodziny.
|
|
Chłopak mamy się wstydził
|
|
oczywiscie jak zwykle ktos swoje 3 grosze musiał wsadzic do tego! Wiesz ty BRuniu wcale nie masz racji ewnie nigdy nie przezyłes miłosci od pierwszego wejrzenia wiec sie nie udzielaj!!! ja tez kiedys tak miałem;) i tez napisałem na forum odezwała sie i do dzis jestesmy razem wiec ty Bruniu nie pisz tu i nie komentuj! Moze Ci sie uda ja znależć;)pzdr!
|
|
wiadomo jacy ludzie sa tylko plotkuja i wsio ich interesuje oprócz ich własnej osoby oczywiście! zapamietajcie REPUTACJE BUDUJA NAM ZNAJOMI!!
|
|
Re: NIEBYWAŁY \\\\\\\"sukces\\\\\\\" aukcji koni w Janowie. |
ciakawskiii i Memphi jacy wy "mili" jesteście.Po 1 pierwsze ktoś kto zakłada temat powinien liczyć się z niepochlebnymi komentarzami,to jest forum i wszyscy mają prawo głosu,po 2 do cikawskiii-wiesz na forum to ty możesz napisać,że na niedźwiedzie polarne wczoraj polowałeś,a po 3,to bardzo romantyczne szukać kogoś przez neta tylko dlatego że się ztchórzyło,bo inaczej tego nie nazwę(mamusia to nie przeszkoda).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |