Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezydent |
JD: Skoro tyyyle zarabia to co to jest dla niej te 499PLN. Waciki.. ;] Wiedziałam , po prostu wiedziałam, ze taka odpowiedź padnie :)...."toć" to Łomża....Wasz rozumowanie jest na poziomie bardziej niż powiedzieć "tragcznie biednowato-wsiowym". Na was jak srają to sie cieszycie, ze mało gówna spada... I dlatego klepiecie biedę, zarabiacie po 1000 zł i nigdy kasy nie macie, a jak macie to zacharowujecie sie na nią na saksach. Dlatego niektórzy ludzie mają kasę, bo uważają sie za równych z innymi, a jak sie uwazaja za równych to nie pozwalają, by ktoś bezprawnie zaglądał do ich kieszeni. Niby z jakiej paki...Szanują siebie i swoje pieniądze i wolą wydać na siebie i zainwestować. Dlatego mają, a wy nie macie i nigdy nie będizeci mieli. Musieby wam mózgi przeszczepić :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezydent |
rzepicha napisz do mnie na mail: kuna12349@wp.pl jak to było i jak sie skończyło, albo podaj mi nr tel w mailu to zadzwonie do Ciebie pogadać. To wazna sprawa jest. "pińcet" złotych nie chodzi piechotą....:)
|
|
polecam Iwo Świątkowski robił zdjęcia dla ŁKS i zajmuje sie fotografią artystyczną. http://www.dualizm.netgaleria.pl/?p=p_22&sName=galeria-ii tam jest galeria i kontakt.
|
|
pipi14106 inteligentny czlowieku byłem w Rumuni 3 razy i Rumuni chcieli kupić u nas samochód u nich jest drogo jak na Białorusi ![]() rudy błazen z druhem
|
|
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/sprawa-dla-reportera/wideo/26052011-2125/4454715
|
|
Jaką wódke i gdzie kupic na wesele?
|
|
A CO MNIE TO GÓ**O OBCHODZI ? Zacznij pisać pamiętnik, albo do koleżanek (oczywiście, JEŻELI je masz!)
|
|
Legenadarny Obywatel nie dość ze zasmiecasz forum to jestes jeszcze nieogarniety...
|
|
Pisać się naucz ćwoku ulicy, jak widać jeszcze w Łomży są normalne osoby, które nie chcą brać udziału w tej szopce zwanej koncertem i mają gdzieś te JP, wolałbym już za ten bilet kupić sobie przysłowiowego blanta niż iść oglądać tych (tak często używanego przez Ciebie słowa) lamusów, którzy nic w życiu nie osiągnęli tylko pierdzielą że to że tamto, wszystkiemu winna policja i itp. To, że ktoś ma lewe ręce do roboty i we łbie sieczkę zamiast mózgu nie oznacza, że każdy z nas lamusów też musi taki być.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |