Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy prezydent wie? |
potrzebna pilna pomoc w zrobieniu kilku zadań z chemii. - Za pomocą równań reakcji chemicznych uzasadnić amfoteryczny charakter Al(OH3). Nazwać powstałe produkty - Na podstawie bilansu elektronowego dobrać współczynnik stechiometryczne i środowisko reakcji następujących równań reakcji redoks. a) MnO2 + Fe2+ + x Mn2+ + Fe3 + H2O b) MnO2 + Cl + x Mn2+ + Cl2 + H2O - Na zobojętnienie 20cm3 HCl zużyto 18 cm3 0,2M Ca(OH)2. Oblicz stężenie molowe HCl - Na podstawie bilansu elektronowego dobrać współczynnik stechiometryczne dla następujących równań reakcji redoks. a) HNO3 + P + H2O NO + H3PO4 b) H2SO4 + Zn SO2 + ZnSO4 + H2O - Napisać cząsteczkę: jonową reakcję, hydroksyl. CuSO4. Określić odczyn.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy prezydent wie? |
Witam.Ja robilem ostatnio w Rakowie Boginie passata zderzak tylni i klape i jestem bardzo zadowolony , numer telefonu do chlopaka: 506405526 a numeru domu i warsztatu nie pamietam lecz byl to dosyc duzy bialy warsztat na koncu wsi po lewej stronie.
|
|
Witam serdecznie. Jestem studentką V roku jednej z polskich uczelni wyższych. Poszukuję osób chętnych do wypełnia ankiety i testu (dosłownie kilka pytań). Badam POCZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI OFIAR MOBBINGU W SZKOŁACH GIMNAZJALNYCH. Potrzebuję gimnazjalistów bądź byłych gimnazjalistów, którzy są / byli ofiarami mobbingu. Mobbing to inaczej długotrwałe prześladowanie (fizyczne, psychiczne, słowne). Osoby chętne do badania proszę o kontakt zwrotny na adres mailowy: mobbinggosia@gmail.com
|
|
Ale fajnie nie wiesz kitejumper kto ma taką terenówke na sprzedaż ????
|
|
dzięki za info, byłam dziś na 4łomża na ogłoszeniach heh dalej frajerów szukają... znowu kolejne ogłoszenie :D tym razem na słuchawki, pewnie drugie IQ serwis :D
|
|
Może ktoś wie gdzie teraz pracuje fryzjer Grzesiek z zakładu fryzjerskiego na ulicy Dwornej przy na przeciwko Katedry. Jeśli tak to proszę o namiary. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |