poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szacun, muszę przyznać, że Duda został przywitany godnie przez Polonię w USA

Klub jakie ma możliwości finansowe każdy widzi, natomiast osoby odpowiedzialne za odcięcie dofinansowania młodzikom można spokojnie nazwać grabarzami łomżyńskiego sportu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szacun, muszę przyznać, że Duda został przywitany godnie przez Polonię w USA

Witam wlaśnie monitor mi siadł od kompa jesli kotś ma na zbyciu, to chętnie przyjme. moje GG: 3997378

Re: Szacun, muszę przyznać, że Duda został przywitany godnie przez Polonię w USA

Szafa.pl
Przerwa techniczna. Hej, Wracamy za chwile. Przepraszamy za problemy.
szafa.pl

Przychodzi syn do ojca imówi:
-Tato jestem gayem.
Na to ojciec:Tak jesteś geyem?A jesteś znanym aktorem?
-Nie
Jesteś multimilionerem albo celebryto?
-Nie
Twój przydupas jest milinerem,celebrytą lub znanym aktorem?
-Nie tato.
To zrozum synku źe ty nie gey, ty zwykły pedał jesteś

Czy określenie ch... im w du.....pe, jest jest dla nich obraźliwe?]
Buchachacha

na Prusa 8 stoi przed blokiem

No właśnie,a ja tu głupia daję rady!ehhh

Tow. Cze. ma doradców... Niech kombinują, doradzają! Czas się wykazać, Panie Prezydencie, 3 miesiące na świętowanie zwycięstwa to wystarczająco dużo!

Omania a dlaczego tak zareagowałaś na moją propozycję wpłaty na moje konto?;)

szafa gra

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org