Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Światynia bożków |
pierwsza randka jak powinna wyglądać , kolacja w knajpce , spacer , piwo w pubie a może od razu do łóżka ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Światynia bożków |
najpierw do łozka, potem randka
|
|
Witam! Ostatnio rozmawiałem z jednym znajomym, który rozwija swoje dość spore już gospodarstwo rolne. Zarzucił temat, że chce kupić kombajn John Deere. Nie ukrywam, że jest to dla mnie totalna abstrakcja. Przeglądałem z nim kombajny zbożowe John Deere w sieci. Czy ktoś się orientuje, czy lepiej kupić taka maszynę w Polsce, czy sprowadzić z Niemiec? Pozdrawiam. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
sprowadzic z ameryki
|
|
są ludzie którzy to sprowadzają , kwestia dogodania się , sam pojedziesz stracisz czas i nic nie znajdziesz rudy błazen z druhem
|
|
http://muzyka.wp.pl/gid,608525,page,5,title,Niezwykle-odkrycie-w-Jarocinie,galeria.html
|
|
Ja mam samsunga awile i nie narzekam:D sporo opcji i przede wszystkim nie zawodny zasięg :)) rudy błazen z druhem
|
|
Randka? powinna być romantyczna, jakiś spacer...kolacja... a nie raz dwa i do łóżka! Trochę romantyzmu Panowie! ;)
|
|
lepiej głupoty pisać niż je czytać ;P
|
|
Jak niemasz kasy to zabiesz swojo ukochano na kebaby dobre i tanie;]
|
|
Zbastuj chłopak.Musicie być cierpliwi.Została tylko biurokracja.Jeśli władze się postarają i zależeć im będzie na szybkim otwarciu to zrobią to jeszcze w tym miesiącu.Choć to mało prawdopodobne. Technicznie to ten basen jest już w 99% gotowy. Nie ma co wieszać kotów bo zanim taki budynek zostanie oddany do użytku to trzeba czasu,nerwów i pieniędzy. W końcu to pływalnia miejska ,a nie prywatna.
|
|
: )
|
|
fakt długo już czekamy ale podobno warto...
|
|
już wysłałem
|
|
odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie !!!! ostro tam śmierdzi, przed wejściem radziłbym zaszczepić się przeciwko WZW i Tężcowi,
|
|
Witam! Dnia 09 02 2011 około godziny 19 w rejonie ulicy Piłsudskiego został znaleziony telefon komórkowy. Osobę która zgubiła telefon proszę o kontakt na email: wodzirejmadziax@gmail.com w treści wiadomości proszę napisać krótką specyfikację zguby aby możliwe było określenie czy jest to właściciel znalezionej zguby. Pozdrawiam
|
|
|
Ale zrobiliście problem a wystarczy posprzątać po swoim psie, każdy wyciera d..pę po sraniu to niech posprząta po swoim pupilku. A jak wasz pies nasra w domu to czekacie na doradce aż wam doradzi co z tym g....nem zrobić?
|
|
nie. możesz tylko czytać.
|
|
Jeżeli jest dobrze zrobiony to tak :):):) Ale w łomży chyba raczej nikt Ci takiego nie zrobi :):) Białystok lub Wa-wa jedynie paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |