Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
aparat represji rezimowego rządu PiS działa!! |
Super POPIERAM - 500 zł. mandatu za każdą kupę po psie dla jego pana i będzie porządek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: aparat represji rezimowego rządu PiS działa!! |
"Mieszkańcy miasta płacą różne podatki i jakoś nie srają, szczają , wyrzucają śmieci przez balkon." Jesteś pewien, że wszystko widziałeś?
|
|
Rozmawiamy o ogóle nie o marginesie
|
|
Nord,ale nie przejmuj się ,bo akurat rozmawiasz zmarginesem.Inaczej tych psiarczyków nazwać nie można.
|
|
W prezencie wywiercić dziury w uszach na kolczyki.
|
|
Popieram..........
|
|
?
|
|
Jeśli szukasz R6 to łap się za 323 ewentualnie 323, spalanie praktycznie to samo co 2.0 ale za to osiągi o niebo lepsze. Sam posiadałem 2.8 w e46 coupe i szczerze mogę Ci polecić.
|
|
Jeśli szukasz R6 to łap się za 323 ewentualnie 328, spalanie praktycznie to samo co 2.0 ale za to osiągi o niebo lepsze. Sam posiadałem 2.8 w e46 coupe i szczerze mogę Ci polecić.
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 09-02-11 15:37 ty masz małego wacka, nawet karzełki się z ciebie nabijają jak razem się bawicie 100/100
|
|
Tak jak w temacie polecam ten serwis www.apostazja.pl wszystkim osobą mającym dość rządów kościoła osobiście już sam złożyłem taki wniosek w mojej parafii.
|
|
Do właścicieli psów : skoro uważacie że płacicie podatek za psa i to was zwalnia z obowiązku sprzątania wiec ja uważam że płacąc za śmieci moge ode.rać się u was przed blokiem i ktoś powiniet to też posprzątać .... w końcu płace za śmieci. W "cywilizowanych" krajak każdy chodzi z reklamóweczką i sprząta po swoim psie i wstydzie sie jak nie posprzata - u nas odwrotnie
|
|
Rodzina zmarłego niekatolika musi poszukać cmentarza komunalnego bądź rozważyć kremację zwłok. Jeśli w danej gminie nie ma cmentarza komunalnego, lub rodzina zmarłego ma grób rodzinny na cmentarzu wyznaniowym to zarządca cmentarza wyznaniowego ma obowiązek udostępnić miejsce grzebalne, zgodnie z ustawą o cmentarzach i transporcie zwłok. nie dotyczy - posiadam taki grób
|
|
ale podobno nie mozna wymeldowac dopuki sie jest malzenstwem, a jesli zrobic z niej kata , podbić sobie oko raz na tydzien i ruszyc dopiero ze sprawą
|
|
w tym rzecz ze zona nie rządzi tylko pragne zmiany na lepszy model :)
|
|
CZY MOŻESZ PODAĆ KONTAKT TELEFONICZNY?
|
|
Małżeństwo tu chyba nie ma wielkiego znaczenia. O ile dobrze kojarzę to według naszego prawa jest tak, że żeby kogoś wymeldować z mieszkania należy tej osobie znaleźć lokal zastępczy. Nie można tak ot wywalić z chałupy :) Wyjątkiem jest chyba fakt, gdy osoba od 5 lat ( nie dam sobie ręki uciąć, że od 5) nie przebywa w danym mieszkaniu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |