czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ANDERS nie nauczyła syna polskiego...

ja słyszałem tylko nie wiem czy to prawda że ostatnio dostali Opel Insignia czarną.... tylko czy na 100% to nie wiem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ANDERS nie nauczyła syna polskiego...

VW to raczej gówno nie jest. Moim zdaniem porównując do innych marek jest to jedna z najlepszych marek.Faktem jest, że silniki wyprodukowane w latach 04-06 o pojemności 2,0 l o mocy 140KM mialy problemy z p.wtryskiwaczami -potem usterka zostala usunięta, bo jeśli chodzi o turbosprężarkę to tutaj nie ma reguły marka, w każdej marce ulegają awarii (tutaj ma znaczenie użytkowanie) , a jesli chodzi o układ kierowniczy to sądzę że to wyjątek, choć sądząc po fotkach masz model b5 po FL i rzeczywiscie kiedy mialem b5 mialem podobny problem ale nie spotkalem sie z innymi przypadkami z tym problemem(zacina się kierownica, szczególnie zapewne po odpaleniu - nie koniecznie to musi byc problem imobilajzera). Mimo wszystko po zmianie pojazdu na inne marki sądzę że wroce do vw bo bywa o wiele gorzej.......

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

ok masz rację,tylko jaką masz pedność ,że ten Passat miał 65 tyś przebiegu ,a nie 265? Swego czasu wymieniłem w komiśie swój samochód za dopłatą na inny.Auto moje miało198000km przebiebu.Po kilku dniach odwiedziłem ten komis.Mój samochód jeszcze stał.Spojrzałem na licznik ,a tam 96500.Czyli ponnad ztówa mniej.

rejon łóżko teściowej

Wenecja dobra tylko te schody wąskie,a dobry zespół to połowa sukcesu!

Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-01-11 11:06

Po 1 nie jest to samochód założyciela tematu!!!!

Dokładnie, tekst znaleziony w internecie. :) Wrzuciłem, żeby pokazać w jakie kłopoty ludzie się czasami pakują...

mar

No to już wiesz jakimi autami policja jeździ to jak będziesz wiózł liście dębu a wiesz że to nie legalne to uważaj

http://www.youtube.com/watch?v=wh7r_f_rw0c

JAGIELLONIA BIAŁYSTOK

Nie wiem czemu się dziwicie, dzisiejsze samochody się psują częściej niż te sprzed 20'stu lat, mimo zajebistemu postępowi techniki. Po prostu producenci auta wychodzą z tego założenia, że jak się samochód nie będzie psuł, to nie będzie zbytu na części. Oni też chcą zarobić na naprawach.

Treść jest ukryta

jak się garów nie chciało zmywać to i w pi3r*olenie wiedzmy nie trzeba wierzyć :)

Haha X360 the best niezły joke :) Dawno się tak nie uśmiałem... ;D

Treść jest ukryta

Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-01-11 15:02

Każdy chwali to co mu najlepiej pasuje. Ja miałem już.....hmmmm 4 marki, opla 2002, mitsubishi 2003, seata 2003, i audi od 2005. Seat jeszcze w miarę dobry wózek. Ale audi jest i zostanie. Ta marka nie zawodzi, jezdzi, jezdzi, jezdzi, zima, lato, mróz, dziury itp. Spalanie nie duże, części stosunkowo tanie, blachy twarde. Przez ponad 5 lat eksploatacji nie zawiodło nigdy!!! Co najważniejsze, żadnego blacharza i lakiernika. Japońce mają delikatną elektronikę!!!
Liczy się też to, czy regularnie serwisuje się samochód.

Dokladnie jak mowisz, kazdy powie ze jego najlepsze :D

A co do japonskiej elektroniki to tez nie do konca prawda, porawdopodobnie powtarzesz to co uslyszles od kogos. Dwoch kolegow z pracy ma Hondy, ja osobiscie jezdze Toyota, oprocz tego jest jeszcze kilka japoncow w firmie i wszyscy chwala.

prawda

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org