Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polak mądry po szkodzie |
jasiu, to ze wiesz jakie mam wlosy, swiadczy jedynie o tym, ze się widzielismy jakis czas temu na parkingu na kauflandzie gdzie sie umawialam z Twoim kolegą no robienie czegos tam w samochodzie :) także nie bądź taki do przodu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polak mądry po szkodzie |
A który rocznik ten Sharan, bo nie wiem czy mam się przyznawac czy nie :P
|
|
:) nie wiem
|
|
?
|
|
?
|
|
Aha bym zapomniał. Przewidujemy także atrakcje. Dwa świniaki będą bite,kiełbaskę uwędzimy,co do tego będę jeszcze ustalał z wiejskim kołem świniobijców. Pokazy driftu i upalania gumy,w końcu trzeba pokazać mieszczuchom jak się jeździ. Zawita do nas zespół "Młode tłoki",wykonają dla nas swoje hity z najnowszego albumu "Wiśta wio". Na samym końcu wszyscy podamy sobie ręce i w zgodzie opuścimy teren a od następnego dnia kiedy BL będzie przejeżdżał koło BLM-a i odwrotnie będziecie sobie machać na powitanie wraz z szczerym uśmiechem. W przypadku jakiś problemów na drodze będziecie sobie nawzajem pomagać. Ja osobiście wstąpię do wydziału komunikacji w Łomży z prośbą o połączenie tych dwóch rejestracji na BML choć na razie to kwestia uzgodnienia co do nazwy,wszelkie pomysły mile widziane.
|
|
Mam problem,może znacie dobrego fachowca ,który naprawia telewizory i przyjechałby do domu,z góry dziękuję za pomoc.
|
|
Biokominek
|
|
Bez sensu jest otwieranie kolejnej pizzerii.
|
|
dlaczego nie otwierac pizzeri te ktore juz istnieja kazda z nich dalej istnieje a dlaczego nowe biznesy upadaja nie daje to wam do myslenia ja prowadzilem pizzerie i wiem ze naprawde na godne zycie zarobisz i mialem tylko pizze na dowoz jesli teraz bym otwieral to takze na miejcu bo w sobote i w niedziele rodziny chca zjesc na miejcu i w wykend zarabiasz najwiecej odchodza koszta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |