sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WAŻNE!!! Przeczytać!!! POLSKA BOGATA JAK NIGDY W HISTORII

No ja też nie, Ptysiu. Dlatego zastanawia mnie, czy należałoby taką opiekunkę zmienić, czy też dać jej szansę...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WAŻNE!!! Przeczytać!!! POLSKA BOGATA JAK NIGDY W HISTORII

Najlepjej zmienić opiekunke i wybić ten wierszyk z głowy dla dzieci.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Zgadzam się z tobą, ale

ja znam podobnie "edukacyjny" wierszyk, który wbito do głowy pewnemu chłopczykowi :)

Za górami za lasami
jechał pociąg z wagonami
a w ostatnim wagoniku
siedział Jasio na nocniku
a w nocniku była kaczka
i odgryzła mu siu ....

nawet nie wiecie ile radości ma młody człowiek z recytacji tudzież śpiewania tego tekściku

.

Co wy gadacie? Oni są wszędzie! Ptysiu też mieszkam na tym samymy osiedlu co ty i widzę jak krążą. Codziennie na SP5 przyjeżdżają i spisują... A jak nie tam to Przystanki, itp. A no i jeszcze patrolują cały czas nasza okolice. Przecież oni mają wyznaczone rejony i muszą jeździć. Może oni jeżdżą jak już śpisz? Do dobranocki to jeszcze spokojnie przecież jest ...

Eve tak i tak niewiem o kogo chodzi bo i tak cię nieznam.

Zbych

Ale o co tak się pienicie? O psie kupki? To naprawdę takie straszne, że zwierzęta załatwiają swoje potrzeby na trawnikach? A co wam to przeszkadza? Nie łaźcie po trawnikach to nie wdepniecie w niespodziankę:) Policja ma ważniejsze sprawy na głowie niż pilnowanie srających piesków. Co do szczepień-mój pies jest szczepiony. Maciek-tobie widocznie brakuje kultury i nie pierwszy raz to udowadniasz. Powtarzam po raz kolejny: Jak się komuś nie podoba-niech sprząta.Jeszcze małe pytanie: na co jest w takim razie przeznaczany "psi podatek" jeśli nie na cokolwiek związanego z pieskami?

W Łomży jest 5-6 osób które dość regularnie grają w paitball. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólną zabawą zapraszamy. Niestety trzeba mieć swój sprzęt. Chętnie pogramy z osobami z wypożyczonym sprzętem.
Zainteresoowanych proszę o kontakt.

Paweł S napisał(a):

> Mój adres:
>
> autoplus@o2.pl
No to jest widze jakiś dobry początek :))) Musimy sie jakos dogadać. Nie macie nic przeciwko kobietom w sporcie paintballowym (??????)

pozdro
SuJKa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org