Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WAŻNE!!! Przeczytać!!! POLSKA BOGATA JAK NIGDY W HISTORII |
No ja też nie, Ptysiu. Dlatego zastanawia mnie, czy należałoby taką opiekunkę zmienić, czy też dać jej szansę... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WAŻNE!!! Przeczytać!!! POLSKA BOGATA JAK NIGDY W HISTORII |
Najlepjej zmienić opiekunke i wybić ten wierszyk z głowy dla dzieci. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Zgadzam się z tobą, ale |
ja znam podobnie "edukacyjny" wierszyk, który wbito do głowy pewnemu chłopczykowi :) Za górami za lasami jechał pociąg z wagonami a w ostatnim wagoniku siedział Jasio na nocniku a w nocniku była kaczka i odgryzła mu siu .... nawet nie wiecie ile radości ma młody człowiek z recytacji tudzież śpiewania tego tekściku .
|
|
Co wy gadacie? Oni są wszędzie! Ptysiu też mieszkam na tym samymy osiedlu co ty i widzę jak krążą. Codziennie na SP5 przyjeżdżają i spisują... A jak nie tam to Przystanki, itp. A no i jeszcze patrolują cały czas nasza okolice. Przecież oni mają wyznaczone rejony i muszą jeździć. Może oni jeżdżą jak już śpisz? Do dobranocki to jeszcze spokojnie przecież jest ...
|
|
Eve tak i tak niewiem o kogo chodzi bo i tak cię nieznam. Zbych
|
|
Ale o co tak się pienicie? O psie kupki? To naprawdę takie straszne, że zwierzęta załatwiają swoje potrzeby na trawnikach? A co wam to przeszkadza? Nie łaźcie po trawnikach to nie wdepniecie w niespodziankę:) Policja ma ważniejsze sprawy na głowie niż pilnowanie srających piesków. Co do szczepień-mój pies jest szczepiony. Maciek-tobie widocznie brakuje kultury i nie pierwszy raz to udowadniasz. Powtarzam po raz kolejny: Jak się komuś nie podoba-niech sprząta.Jeszcze małe pytanie: na co jest w takim razie przeznaczany "psi podatek" jeśli nie na cokolwiek związanego z pieskami?
|
|
W Łomży jest 5-6 osób które dość regularnie grają w paitball. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólną zabawą zapraszamy. Niestety trzeba mieć swój sprzęt. Chętnie pogramy z osobami z wypożyczonym sprzętem. Zainteresoowanych proszę o kontakt. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Paweł S napisał(a): > Mój adres: > > autoplus@o2.pl No to jest widze jakiś dobry początek :))) Musimy sie jakos dogadać. Nie macie nic przeciwko kobietom w sporcie paintballowym (??????) pozdro SuJKa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |