Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawurowa kampania Dudy w Anglii |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawurowa kampania Dudy w Anglii |
ŁSM 50,5 m2 Kresek 20,5 250zl. zwrotu. Dziwne co? Zapraszam do wątku "rozliczenie podzielników ciepła" tych którzy chca zdjąc podzielniki.
|
|
nie no dobrze ejzde tylko w tym samochodzie w ogole predkosci nie czuc lekko depniesz i 100 jechalem w granicach 60-70\
|
|
jak facet odczytywał podzielniki to nic nie mówiłem ale potem wyjąłem szkło powiększające i zażyczyłem sobie ponowne odczytanie. Dzięki powiększeniu uzyskałem kilka kresek mniej. Ten system to jest lipa i jednym z większych przekrętów w ciepłownictwie.
|
|
Na ten tuz przy szpitalu ?
|
|
to samo jest w stanach chinczyki maja taki bar stoi szwedzki stol chodzisz i jesz do woli a dania na cieplo sa na biezaco podgrzewane i najesz sie za grosze . Ja popieram otworzenie baru takiego typu tylko kto sie na to porwie :)
|
|
a tak wogóle to handel na rynku jest jeszcze opłacalny?? usmarkać się na zimnie i utargować 200zł, z tego 30% do kieszeni - to średnio optymistyczna wizja na nadchodzące dni.. DiDi
|
|
ja tez nie wiem ktore dzialaja a ktore nie, ale zawsze zwalniam tam gdzie radary:) i jakos do tej pory mi sie udalo
|
|
hm... nie doslownie to Ty siedzialas w USA ? i masz taki rozowy stroj na motor ?
|
|
W SKLEPIE
|
|
moze w ogrodniczym?!
|
|
pewnie ile by wlazlo:)
|
|
to jest nazwa gminy na podlasiu.
|
|
A i jeszcze jedna rzecz, na początku ktoś napisał, że niech rodzice sami oglądają głowy a nie panie publicznie. Niestety to nie taka prosta sprawa, bo co z tego, że ja oglądam itd i kilku innych rodziców, jak są tacy co nie oglądają i pewnie nawet nie wiedzą, że ich dziecko może mieć wszawicę. A tak jak raz w tygodniu panie przejrzą dzieciom główki dowiedzą się o problemie wszyscy "zainteresowani" rodzice. Wtedy jest o wiele lepiej z tym walczyć. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
i dobrze jej tak niech zdycha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |