Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
marsz PiS live |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: marsz PiS live |
jestem i ja;) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ja polecam ZIBI dobry sprzęt tam ma ,Hammer itd, uczęszczałem ale wyjechałem jak przyjadę to wrócę . pozdro : ]
|
|
Chusteczki Daxa są w Naturze i Rossmannach. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Figa mogę już wrócić ?
|
|
W pierwszym poście pojawia się sugestia,że oligofrenopedagogika to przyszłościowy kierunek.Dlaczego?Poza tym nie jest to kierunek dla każdego,wymaga odpowiednich predyspozycji,a o tym już lilka2 nie wspomina.No i ten brak poziomu wymienianej w temacie uczelni.Strata czau i pieniędzy.
|
|
aluminiowe oczywiście TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Do żołnierza pilnującego wejścia do kancelarii premiera podchodzi staruszek i mówi: - Panie oficerze, ja tak bardzo chciałbym się widzieć z premierem Kaczyńskim... - Proszę pana - tłumaczy wojak - Jarosław Kaczyński nie jest już premierem. - No tak, dziękuję - mówi staruszek i odchodzi. Następnego dnia sytuacja się powtarza: - Panie oficerze, ja tak bardzo chciałbym sie widzieć z premierem Kaczyńskim... - Proszę pana, pytał pan już wczoraj a ja panu odpowiedziałem, że pan Kaczyński nie jest już premierem. Staruszek znów dziękuje i odchodzi. I tak przez kilka dni. W końcu po kolejnym pytaniu żołnierz nie wytrzymuje: - Przychodzi pan tu od tygodnia i za każdym razem tłumaczę panu, że pan Jarosław Kaczyński nie jest już premierem. - Wiem panie oficerze - uśmiecha się staruszek - ale ja tego po prostu uwielbiam słuchać. Żołnierz salutuje, uśmiecha się i mówi: - Zatem do zobaczenia jutro! Andropow, jeszcze jako szef KGB, zwierzał się najbliższym: - Kiedy zostanę gensekiem, zmienię te idiotyczne strefy czasowe. Ileż to kłopotów! Dzwonię do Pekinu z gratulacjami z okazji wyboru Deng Xiaopinga, a tam mówią: "To było wczoraj!". Dzwonię do Watykanu z kondolencjami po zamachu na papieża, a tam pytają: "Jaki zamach?!" Ojciec wraz z synem handlują ziemniakami po uliczkach miast. Zajeżdżają w kamienice i wołają " Ziemniaki! Ziemniaki! " Z trzeciego pietra babeczka się wychyla, ze chce. - Trzy worki. - Synu idź - mówi do niego ojciec. Na gorze babka pyta: Dobra. Ile place? - 250 zł. - Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosły, mi tez niczego nie brakuje, może seks? - Hmmm, wie pani, musiałbym się skonsultować z ojcem. - Ale, no wie pan, przecież pan jest już dorosły, po co takie pytania? - Jednak wolałbym zapytać. - Ale dlaczego? - W poprzednim roku przejebalismy 8 ton. Z pamiętnika amerykańskiego żołnierza: "Dzień pierwszy. Popiłem trochę z Polakami. Dzień drugi. Chyba koniec ze mną. Umieram. Dzień trzeci. Polacy znowu wyciągnęli mnie na wódkę. Dzień czwarty. Szkoda,że przedwczoraj nie umarłem."
|
|
Przynajmniej maja strone... wiekszosc silowni wcale nie ma. Zwykla, prosta, strona, sa podstawowe informacje, wiecej chyba nie trzeba... erros mozesz mi podac adres strony siłowni Zibi? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
... gdzie rozprawiono się z problemem zadym na stadionach, w ich okolicach i którą polski rząd stawia jako wzór do naśladowania: http://www.youtube.com/watch?v=Ph5qeytaRH8
|
|
yorki musza byc wybitnie inteligentna rasa skoro nie potrafia nawet znalezdz drogi do domu.istnieje teoria ze pies upodabnia sie do wlasciciela. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
nawet znam kilku czarnoksieznikow.latwo ich rozpoznac po czarnych, dlugich strojach,troche w stylu batmana.
|
|
szanelka, to, że się więcej czasu spędza na siłowni niż w książkach A skad wiesz, ile kto spedza czasu w ksiazkach? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
à wszystko ogarnia rytmiczna nowoczesna muzyka- prawdziwy 100% spektakl, euforia zmyslow TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Poniewaz lubie oszczedzac, nie wyrzucam starego chleba moglabym prosic o kilka pomyslow na smaczne danie? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wie ktoś co się dzieje z numerami łomżyńskich taksówek? Od kilku dni nigdzie nie można się dodzwonic. A może zna ktoś zastępczy numer stacjonarny 19624?
|
|
UWAGA ZNALEZIONO YORKA!! BYLEGO WLASCICIELA ZAPRASZAM NA GRILLA. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
800252524 (z komórki)
|
|
wyszynskiego-adam rogiński(ale ceny mają bardzo wysokie niestety) albo aga-art na mickiewicza.
|
|
862162386 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
magia,magia,czary,mary.... do roboty sie wez!!!trutnie jedne,czarowac sie zachciewa.od tej demokracji w d...ch sie poprzewracalo!!! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
800111112
|
|
czy ktos z forumowiczow mial doswiadczenia z ta firma jesli chodzi o zatrudnienie sie tam jako agent nieruchomosci? polecacie czy wrecz odwrotnie?
|
|
29.09 b.r. Bezpiecznie zawioze 3 osoby na dworzec stadion(W-wa). wyjazd kolo godz. 14.00. tel 511550747 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
29.09 b.r. Bezpiecznie zawioze 3 osoby na dworzec stadion(W-wa). wyjazd kolo godz. 13.00. tel 511550747 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
raczej mpk biedni a taxi bogaci :)
|
|
będą sie opalać chusteczkami , nie mogę. Z tymi babami coraz gorzej. Od takich z malym móżdzkiem z dala !
|
|
Chcesz profesjonalistów kiedyś u mnie wylewali byłem zadowolony www.mixbet.pl
|
|
Wegetariańska Restauracja Green Way. Znacie? Przydałaby się w Łomży? W którym miejscu?
|
|
Mysle iz podbnie jak wiomar daje ogloszenia co jakis czas co swiadczy o zlej atmosferze w pracy i ogromnej rotacji pracownikow , tak w KNC mysle ze jest tak samo czyli nie wartozawracac sobie glowy a tymbardziej jakos agent czyli tzw "domokrazaca"
|
|
Witam! Mam pytanie czy w Łomży jest firma która zajmuje się polerowaniem felg?
|
|
Szukam trenera do uprawiania kulturystyki który pomoże w ustaleniu diety i będzie nadzorował mój trening. Nie biegałem po siłowniach pytać więc wolę tutaj jeśli ktoś konkretny się trafi proszę o kontakt sq4mst@interia.pl
|
|
Witam interesują mnie opinie pracy w tym banki. Ktoś z Was pracuje ? Jakie są stusunki, premie, plany mozliwe do zrealizowania ? interesuje mnie stanowisko kierownicze.
|
|
a to moi radar ![]() i moie logo ![]()
|
|
mogę ci sprzedać z gilami na czoło se nakleisz dojdzie do tego że będą stare zgniłe pi.dy wymieniać na dziewicze nastoletnie picze
|
|
ludz na poziomie to jaki to ?
|
|
taki co kartofle je łyżką ... & vice versa!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |