środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO trupach do celu Nowakowskiego

Choć nie lubię tej jędzy alibaby2010 to jestem za odejściem jawiemonawie
po pierwsze prawdopodobnie jest z mojej ulicy bo używa takiego samego internetu po drugie wkurza mnie jego zadziorność lalusiowatego typu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO trupach do celu Nowakowskiego

***** Nelli Ty jestes idiotko zaśmiecasz forum idotko ***** ********** do roboty a nie siedzisz na dupie. Wszytstko na ten temat ja tam nic nie mam do szczebiotki ;d

Ludzie nie rozumiecie?!!? W każdym z nas jest Nemo NEmo każdy z nas jest dzieciątkiem w różnej skórze

Nie lizaj otworu którym uchodzą z ustroju fekalia od samego rana i nie pisz na końcu "o" kiedy wypada użyć "ą" co za niewykształcony chłopek

Tak działa elektro kapuściocha agrawka eletryczno mechaniczna stukawka pukawka i...

http://www.youtube.com/watch?v=bIN4ZL9U7Z4

poje bane

;p

Kraków - środki odmrożone.. a nabór najprawdopodobniej pod koniec października ale jak widać było dawniej.. takie decyzje zapadają często z dnia na dzień (potwierdzenie decyzji z góry) bo plany przyjęć są rozległe od dawna :D.. ponadto w samej Krakowie (małopolsce jeszcze wiecej) brakuje zdaje sie grubo ponad paręset wakatów.. ale na takie duze nabory nie ma co liczyć :P

Nie oglądaliście ? Cieniasyy nie ludzie cywilizowani

Do bestia666.
A nie wiesz czasami ok ilu miejsc dostanie KWP Kraków?

dobra, skończcie, nie ma sensu rozmawianiu z takimi "inteligentnymi" ludzmi jak wy. -.-

Zgadzam sie z Soho i Draniem doswiadczenie to podstawa.Ja uwazam ze Pudzian to cykor da sie to zauwazyc w jego walkach i oczach.nie wiem dlaczego probuje wypromowac sie w ten sposub.Tez stawiam na grobasa i mysle ze Pudzian wruci do promowania odzywek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org