wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budżet miasta

Stała się tragedia ludzka to fakt, ale życie na nas nie czeka, toczy się dalej.
Pozostaje nam pamięć o ofiarach i szacunek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budżet miasta

załosni jesteście tyle !

Treść jest ukryta

no bo nie ma ambroziaka;/;/;/ jest abramowicz

Qurwa 7 dni Kaczyński i Kaczyński już się boję lodówkę otworzyć żeby go tam nie było ,ale jedno jest pewne czarni wykopią go jak Popiełuszkę i podzielą na parafie, żeby wycieczki miały gdzie jeździć i na tacę dawać

o tak, właśnie dziś tego doświadczyłam :) lampy na twarz są zajebiste.

o jaa .. teraz na TYM forum to już nie można się spytać o nic bo zaraz : REKLAMA I REKLAMA , później tylko wszyscy naskoczą na osobę i co możnaa powiedzieć ? NIC bo i taak się kłamie i reklamuuje .. CHOREE ;/

no to się dowiedział

A co was qwa interesuje czy on zostanie honorowym obywatelem Łomży? Z tego co widzę to na forum wypowiada się tylko kilku Łomżyniaków,reszta to zjazdowicze z okolicznych,zabitych dechami wiosek.Nie macie prawa komentowania tego co dzieje się w NASZYM mieście. Dajmy już ich duszom spokój. Niech Spoczywają W Pokoju.

PS: Nauczcie się pisać po polsku bo nie da się czytać tego waszego kaleczenie języka polskiego!.

bless chodzilo mi o to ze dobre lampy z ich twarzy hehe :D

Wstyd! i hańba do tego.
Panowie prezesi powinni coś z tym zrobić, a nie klepac podwyżki tylko. Jako najwieksi odbiorcy na pewno mają zdolnośc negocjowania dobrych cen, a jak nie - to pocałujcie się gdzieś. Wolę marznąć niż co pół roku miec podwyżki. Jeszcze jakiś czas temu zwrotu było na dwa, trzy czynsze. W tym roku ledwo na 1. A ciepła zużywam tyle samo. I nie rozumiem tłumaczenia się srogą zimą, bo jesień była łagodna i długa, nie potrzebowałam tyle ciepła.

Jeżeli chodzi o te astry, to w rzeczywistości były astra i corsa. Owszem - obie stare (choć młodsze ode mnie, a ja przecież aż taki stary nie jestem;)); astra 15 wiosen sobie liczy. I te 4 tysiące to raczej tyczyły się mazdy premacy, bo ona i nowsza, i doznała największych szkód. Moja asterka miała na szczęście tylko dach troszkę wgnieciony. Szkoda mi sąsiadów - im nieźle zdewastował :( Ale szyby już powstawiane i czekają na zwrot kosztów - bo ponoć rodzicielka zobowiązała się zadośćuczynić straty

z kolejnym postem bardziej zaskakujesz

nie powinnas,

no chyba, ze w siebie sama:) wtedy sie zgadze:)

milego dnia:)

Gdzie w Łomży mogę uzyskać pomoc w wypełnieniu wniosku o przyznanie bezrobotnemu środków z funduszu pracy na podjęcie działalności gospodarczej?

złodzieje złodzieje i jeszcze raz skandal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org