Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
" Platforma Obywatelska jest partią upadającą" |
Gazu nie polecam jeżeli robi się autem małe przebiegi, ponieważ do eksploatacji dochodzi gaz, filtry,membrany, regeneracje itp. Poza tym jeżeli nawet włożysz tą sekwencję to będzie odpalał Ci na paliwie i wtedy też często trzeba lać do baku. Poza tym jak założy Ci jakiś flejtuch, to powierci dziury w bagazniku i woda będzie zalatywać, smród, mokro, kiła i mogiła. I pożniej trzeba poprawiać. JEżeli np już zdecydujesz się założyć GAZ to polecam PANÓW z ULICY SENATORSKIEJ. Jak założyłem gaz do auta (LOVATO) podciśnieniowy w 2000roku to dopiero w 2009 wymienić musiałem filtr i membrany. 9 lat bez zaglądania do instalacji, czego oczywiście nie polecam. I nie było, że mróz -20, -30. Palił jak zegarek. Sam zachodzę w głowę jak filtr gazu mógł tyle czasu siedzieć bez wymiany. A PANA Z JARNUT NIE POLECAM. człowiek widzi tylko ciągłe przebicia z felgi na oponę. 4 razy byłem u niego i nie potrafił obrotów wyrególować na gazie, ciągle mi samochód tracił obroty. Ale 300zł poszło się .... . Nie duży pieniądz ale na drodze nie leży, dlatego nigdy więcej JAUNUT.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: " Platforma Obywatelska jest partią upadającą" |
Jest to standardowe badanie, wiec odległośc okolo 4-5m, procz tego dochodzi badanie na daltonizm(rozróżnianie barw), badanie dna oka i badanie sprawdzające czy potrafimy odróżniać odległości i z tym badaniem są również cześte problemy, jak ja robiłem badania to właśnie jedna dziewczyna przez wyniki tego badania odpadła.
|
|
Re: " Platforma Obywatelska jest partią upadającą" |
Witam! Oczywiście ,że warto.Niech się dziewczyna rozwija, anie jak co niektórzy wyżej zatrzymali się na etapie bez etapu. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |