środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
" Platforma Obywatelska jest partią upadającą"

Gazu nie polecam jeżeli robi się autem małe przebiegi, ponieważ do eksploatacji dochodzi gaz, filtry,membrany, regeneracje itp. Poza tym jeżeli nawet włożysz tą sekwencję to będzie odpalał Ci na paliwie i wtedy też często trzeba lać do baku. Poza tym jak założy Ci jakiś flejtuch, to powierci dziury w bagazniku i woda będzie zalatywać, smród, mokro, kiła i mogiła. I pożniej trzeba poprawiać. JEżeli np już zdecydujesz się założyć GAZ to polecam PANÓW z ULICY SENATORSKIEJ. Jak założyłem gaz do auta (LOVATO) podciśnieniowy w 2000roku to dopiero w 2009 wymienić musiałem filtr i membrany. 9 lat bez zaglądania do instalacji, czego oczywiście nie polecam. I nie było, że mróz -20, -30. Palił jak zegarek. Sam zachodzę w głowę jak filtr gazu mógł tyle czasu siedzieć bez wymiany.

A PANA Z JARNUT NIE POLECAM. człowiek widzi tylko ciągłe przebicia z felgi na oponę. 4 razy byłem u niego i nie potrafił obrotów wyrególować na gazie, ciągle mi samochód tracił obroty. Ale 300zł poszło się .... . Nie duży pieniądz ale na drodze nie leży, dlatego nigdy więcej JAUNUT.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: " Platforma Obywatelska jest partią upadającą"

Jest to standardowe badanie, wiec odległośc okolo 4-5m, procz tego dochodzi badanie na daltonizm(rozróżnianie barw), badanie dna oka i badanie sprawdzające czy potrafimy odróżniać odległości i z tym badaniem są również cześte problemy, jak ja robiłem badania to właśnie jedna dziewczyna przez wyniki tego badania odpadła.

Re: " Platforma Obywatelska jest partią upadającą"

Witam!
Oczywiście ,że warto.Niech się dziewczyna rozwija, anie jak co niektórzy wyżej zatrzymali się na etapie bez etapu.
Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org