Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
więcej wiary |
Mają plany na Narew i Pise :?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: więcej wiary |
Wychu: nasze reakcje (i Twoja i moja) były prawidłowe. Tak właśnie winno się walczyć o honor ukochanego miasta, kraju. Nigdy nie traktowałem Cię jak przeciwnika, stąd też rozejmu nie będzie, bo nie było wojny. A propozycję kumpelstwa przyjmuję. Z przyjemnością też pogadam o wszystkim co nam drogie. Jak będę się wybierał następnym razem za ocean, to zabiorę kupę wspomnień i zapewne - coś jeszcze :)) Pozdrawiam
|
|
Łłłłłłooo Wy Pieruny Dopolne!!! To ja sobie smacznie w domku chrapię, a tu taaaakie rzeczy tfu! wygadują!!! Wiedziały Robaczki, że nie będę się mogła bronić, bo dostępu do kompa o tej porze niet, więc pofolgowały sobie nieco, Zorazy!!! Niechno jeszcze który co powie to zastosujemy takie PIONOWANIE! że odechce się nieborakom!!!! Ryskago
|
|
ADALL-ku . Dziękuję za poparcie, nie chciałem się odzywać, bo znów bym dostał opier...... od Pana ArT-a, że nie potrzebnie się wtrącam, ale wyszło na moim, bo więcej dostanę zwrotu , jak zapłaciłem podatku VAT za internet. Nie będę bawił w wyliczanki. ADALL MASZ RACJĘ. Panowie księgowi, gdzie skrucha. Padać do nóg Panu ADALL-owi. Zbych
|
|
ADALLku, Eeeeeeeeeeeee, zdaje Ci się.. Może tylko wirtualnie...:) Ryskago
|
|
Jak na +polaka+ robisz bardzo dużo błędów: niszczą, naszą, przecież, pójdą, myślą, robią, w ogóle, na pewno, nie da, kilkaset, itd. itp. A sama wypowiedź też niezbyt sensowna. To drzewa zatrzymuja zanieczyszczenia i produkują tlen i bez nich może go zabraknąć. To dlatego, że wycina się drzewa w puszczach Amazonii oraz spalinom i innym zanieczyszczeniom zmienia się klimat. Może cień na drodze jest potrzebny jak sie jedzie rowerem, ale samochodem? Nie widziałem też jeszcze drogi, która topnieje, ale się nie rozpłynie. A tytuł tematu dałem troche przewrotny. To nie są pomniki, tylko skutek bezrozumnego działania ekipy z piłami łańcuchowymi. A swoja drogą, czy ktoś z woli ludu wybranych, miłościwie, a może (litościwie) nam panujących na ratuszu te posty czyta?
|
|
A czemu miałaś się nie oddzywać ?? :> ...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU
|
|
Ale zdolne te chłopaki... Programy piszą... A ja jeśli idzie o programy to tylko w pralce umiem je ustawić, ew. zmienić program pilotem w tv... Ryskago PS. Zaraz idę do dom, więc bedę milczeć jak głaz...:)
|
|
Lex: nie, nie umiem. Życia by nie stało. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |