niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent

CK,

Co się czepiasz?? Ja też tego nie widziałam :)

Niemniej jednak żal mi adminów, że muszą czas marnować na procesy...:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent

Tylko, że to już nie będzie Ich TRoje, tylo Ich... no właśnie, kto ich zliczy???
:)

No i co się czepiacie ryskago, że powiedziała, że się jej czepiacie??? To już nie może powiedzieć, żebyście się od niej odszczepili za te ciągłe przyczepianie ?? Przecież jest ta wolność słowa w tytule posta, czy nie ??
Ma prawo negować zdradliwe przyczepianie się z rana różnych odszczepieńców........ :)
p/s za adminstracją to specjalnie bym tak bardzo nie obstawał. Ostatnio wodę ciepłą mi odcięli ...

I jeszcze jedno......... jak ona się prezentuje z drugiej strony ?

A ja tam nie boję się kłucia pod żadną postacią, życie mnie zahartowało. To ci co kłują mają problem, bo muszą z tym żyć...

G

PS. Brak strachu przed kłuciem - właściwość iście anielska... :)

Ciekawa jest książka podróże z Herodotem, ale jesli chcesz juz cos bardzo, bardzo lekkiego to proponuje najlżejszą fantasy w wykonaniu Salvatora np. Trylogie mrocznego elfa lub Dolinneę Lodowego Wichru. Sapkowskiego nie trzeba chyba polecać- ON jest fantastyczny, więc też warto. Wreszcie Los Utracony Kertesza-noblisty z 2003 roku bodajże, najlżesjsza książka wynagrodzona tą nagrodą... A jeśli chcesz coś oryginalnego to proponuje "Jak hartowala sie stal".

Prezydent Brzeziński obiecał że miasto przeznaczy na ten cel 2 mln, a reszta ma pochodzić z funduszy unijnych i inwestorów. Problem w tym, że za pieniądze unijne jest do realizacji remont stadionu, albo budowa obwodnicy Łomży, a teraz dochodzą jeszcze bulwary nad Narwią. Co trzeba w pierwszej kolejności realizować? Co jest miastu potrzebniejsze? Potrzebne jest wszystko.

Pozdrowienia.

www.fun.from.hell.pl
www.znaczenieimion.prv.pl
www.rotten.com
www.ratemypoo.com <- polecam
www.ogrish.com

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org