Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Święto. |
No więc niech serce ryskago w Łomży zostanie forever :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Święto. |
???
|
|
Mam pytanie do autora postu. Ile zostało jeszcze częsci do końca? Z ilości odpowiedzi na Twoje posty wnioskuję, że albo nikogo nie interesuje to o czym piszesz albo...? Nie wiem czy forum jest odpiwiednim miejecem na takie "wypowiedzi", no ale nie mi oceniać. Na forum przyjęło się zadawać konkretne pytania w celu uzyskania konkretnej odpowiedzi, pomocy. Napisz jaki jest Twój problem a być może inni spróbują udzielić Ci odpowiedzi na postawione pytanie. Nie wiem co ma reprezentować ten post? Co sądzą o tym inni? I gdzie jest Admin?
|
|
fiu fiu ale to chyba wielbicielka, sądząc po nicku...
|
|
Popieram Czesława! Z przyjemnością czytam te posty i są one potrzebne (choćby dla mnie tylko). Jak pięknie by było gdybyśmy mogli sobie popływać na łódkach na Narwi. Pięknie by było! Pozdrawiam. (........)
|
|
Ja tez popieram czeslawa. Koles opowiada o wydarzeniach, ktore kiedys byly normalna czescia rzeczywistosci tego miasta. Odgrywaly duza role w zyciu mieszkancow. Przeciez kideys Towarzystwo Wioslarskie w Lomzy bylo jednym z najprezniejszych w kraju. Rzeka Narew zyla i pod wzgledem sportowym i rekreacyjnym. Teraz tego nie ma i trzeba o tym mowic i wspominac tamte czasy. SxxxK tez ma racje - czeslaw opowiada historie miasta od zupelnie innej strony. Dlatego to jest wlasnie ciekawe... ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |