Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wicemarszałek sejmu G.Wiśniowska i poseł J.Wójcik odwiedzą Łomżę |
Ja też bym kupił JAKOŚ komórkę. A bartez? Ty też byś kupił?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wicemarszałek sejmu G.Wiśniowska i poseł J.Wójcik odwiedzą Łomżę |
calibra do dupy, szwaby przestały ją produkować - dużo ryczy, dużo pali, a osiągi jak omega. Astra jest OK, miałem 1,6 , była luks, szybka i zwinna POLECAM
|
|
jeszcze cos dodam niezbyt chyba miłego niestety !!!! jesli chodzi o samą organizacje nic zarzucic !!! wszystko w jak najlepszym porzadku !!!! jednak ... pytanie do Organizatorow (i bede mowil jak bylo w rzecywistosci bo tak bylo i mam na to dowody) otoz składam protest reklamacje jak kto sobie chce tak to nazwie: otoż w ostatnim przejezdzie Baca w koncowce zakrecił baczka i przejechał praktycznie po pachołku jego czas to 38s to sie zgadza (bo wszystko mam na kamerze i mierezyłem) tylko czemu nie dostał 3 sekund kary za pokracenie pachłka ??? przeciez powiedziane było ze przewrocenie lub nawet dotknienie pacholka 3 sekundy kary !!!! no Baca nie dostał tej kary ciekawe czemu ??? moze mi to ktos wyjasnic ???? przeciez 3 sekundy zepchneło by go na okolo 5 miejsce !!! ludzie jak juz cos organizuje sie to niech to bedzie uczciwe !!!! a wcale tak nie jest !!!! szkoda naprawde szkoda :(((( jakies komentarze do tego ???
|
|
DoPrze - w TP maja niezabezpieczonego hot-spota? ;) Heh.
|
|
Jakbyś chciał wiedziec to Baca przesunał tylko ten słu[pek, a punkty karne sa za jego przewrócenie.
|
|
Ja bylem organizatorem wiec ja sie wypowiem turbinka ma racje kara byla za przewrocenie pacholka sory Zurek!!! Zurek jest spoko ziomal jak ktos nie wie to mowie i chwala ci za to, wszystko nagral na kamerke mysle ze przegrasz mi tasme dam ci kaske na kasete!! No i wielekie brawa dla niego za III miejsce BRAWO pozdrawiam wszystkich uczestnikow i dziekuje ze przybylisciedla wes rozwniez wielkie brawa wiecej komentow poprosze Brzeczy....... teraz to pisz co chcesz wszystko bylo spoko i zadnych problemow poprosty chciales sie czegos czepnac ale przykro mi nie udalo ci sie wszystko bylo zapiete na ostatni guziczek POZDRO
|
|
Moglibyście podać końcową klasyfikacje, bo niestety z przyczyn nie zależnych odemnie nie mogłem zostać do końca ;(
|
|
:D :D :D Organizator ma racje w lato sie cos zorganizuje i mysle ze bedzie jeszcze lepiej, rozumiecie to byla 1 taka impreza ale sie udala teraz mysle ze beda same sukcesy wiecej gosci specjalnych w swoich "maszynach" i bedziemy isc do przodu moze Łomża stanie sie popularna jako misto 1 z niewielu w ktorych odbywaja sie fajne imprezy motoryzacyjne narazie to tylko marzenia pozdro :D :D :D
|
|
Na tej imprezie chcielismy zobaczyc jak bezpiecznie jezdza mlodzi ludzie(byla ich wiekszosc) i zachowuja sie w ciezkich sytuacjach na drodze kazdy byl opanowany(przynajmniej na torze). Fakt ze bylo brrrrrrr zimno do tego jeszce "jajko" wiec nie mozna bylo przygazowac bo troszke wiecej gazu i ladujemy na slupie albo na butli z gazem :] w lato nie bedzie "jajka"i wtedy mozna bedzie sobie pozwolic na wiecej :D :D :D zaszalejemy ale do lata jeszcze troszke nam czasu zostalo :P pozdro ziomy :D :D :D
|
|
Słuchaj markm: a kto 100 lat temu przypuszczał, że dzisiejszy świat bedzie az tak poje... zliberalizowany i że będzie taka tendencja do tolerancji dla pedałów??? wszystko jest możliwe. DLATEGO TRZEBA POTĘPIĆ HOMOSEKSUALIZM!!!!!!
|
|
Moje wrazenia tak jak cala impreza "przednie" wciska w fotel dobrze ze ten kask jest wyciszony bo nie wiem jak Radek i jego pilot by zniesli ten caly halas........... ale jezdzi sie z nim extra i jest spoko ziomal jak cala reszta pozdro
|
|
Pozdro dla wszystkich uczestników i organizatorów. Gratuluje zwycięscom,(szkoda ze u mnie 7 miejsce), ale myśle ,że wszyscy sie dobrze bawili-- bo w końcu o to chodzi, nie ? Czekam na następne takie rajdy( lub jeszcze lepsze).
|
|
DoPrze, z tym mailem to trafiłeś. Ja też czekam już rok :) (........)
|
|
Racja, nie potępiam ich, są jacy są i to ich PRYWATNA sprawa, dlatego jestem przeciw tym głupim "marszom gejów"- bo to prywatne, przeciw dawaniu im ślubów (bo "ślub" znaczy coś bardzo określonego) i szczególnie jestem przciw adopcji dzieci (pedały braliby chłopców, a lesbijki dziewczynki i efekt wiadomy). Niech sobie ustanowią umowę majatkową i dość na tym!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a co najzabawniejsze... mimio wielu maili wysłanych do Admina nic nie wskurałem... a sprawa rozbija się tylko o hasło (CHYBA, BO TE KTÓRE PAMIĘTAM NIE "DZIAŁA", a gdy proszę o nowe hasło - to twierdzą, że nie mają uprawnień takich).. heheee.... nic tylko śmiać się...... jak się teraz roluje klientów.... Już chyba tylko w kabarencie Ani Mru Mru o chińskiej restauracji : "klient - nas pan".
|
|
nie kupujcie na targowisku i OK. niech zostaną tam ruski i handlarze fajkami i spirytem, im nie przeszkadza że brudno - oni mogą handlować w takich warunkach bo nie płacą podatków. A takie targowisko to kicha, zamknąć, albo za miasto. dziwię się że nikt nie dobrał się do DUPY właścicielowi terenu, ( kim by nie był)
|
|
nie no super !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |