poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyborczy kabaret w Perspektywie

I takie podejscie do sprawy mi sie podoboa dzieks :P brzeczy...... nikt na ciebie tam nie czeka przyjedz poscigasz sie i dopiero wyrazisz swoja opinie ok?? ciekawe czy za fajera tez taki kozak jestes....... pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyborczy kabaret w Perspektywie

Dorian hahaha pogadamy jak bedziesz mial prawo jazdy i zobaczysz o co w tym "sporcie" chodzi. Przede wszystkim trzeba szkolic swoja technike i umiejetnosc jazdy pod wzgledem bezpieczenstwa, a nie wyszalelnia sie za fajera co widac na naszych ulicach jak wieczorem wyjdzie sie z domu. Nikt tu nie zostanie rajdowym kierowca jak juz sie pewnie niektorzy zdarzyli przekonac ladujac na tyle innego auta, badz nie daj Boze na pobliskim drzewie. I tu zgadzam sie z tomisem - koniki pod maska to nie wszystko.
Nie mowie ze takie imprezy nic nie wnosza, ale wszystko jak zawsze z glowa, jak juz wspomnialem zbyt wiele entuzjazmu to tez klopot.

Ty Greatest a kto to założył? pewnie ANDREW co??? a Ty kto jesteś ?? sam sieprzenieś do piwnicy matole
pzdr

franciszek

Tunele pod Łomzą :)
i latajace krowy
Blądynka pozdrawia :)

franciszek

a tak martwicie sie ;)
przy świeczce bardziej nastrojowo ;]
gdy ciemno to i przyjemno ;):P

Ma zowsze Łomża

co tam kino..
byliśmy ostatni z klasą w teatrze wszystko jak najbardziej w porzadku (spektakl bardzo ciekawy) ale.. te niewygodne siedzienia...
ehehe :)
ale lepsze to niż kino :D (na siedzeniach w teatrze lalki i aktora w łomży nie spostrzegłam wymiocin :])
Pozdrawiam ;]

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

a ja mysle ze wszyscy ktorzy sie tu wypowiadają przyjadą na imprezke :))) a ten ktory bedzie miał troszke umiejetnosci i odwagi sprawdzi sie na trasie !! a tak przy okazji podziekowania dla ludzi ktorzy sie tym zajmuja, ktorzy to organizuja (przeciez one sie same nie robią) mielismy juz kilka tego typu imprez i moim zdaniem były one bardzo udane !!! napewno tym razem bedzie podobnie !!!

a czy będzie wyścig na ćwierć mili??

a może akademicki rajd po życie??

no chyba że wyścigi koników garbusków???

i czy organizatorzy planują wspomóc lokalny szpital pozostałymi na placu boju nerkami???

Jeśli młodzież żądzi w tych czasach to wiadomo, że w Łomży pracują sami emeryci np: taxi i inne urzędy samorządowe, a młodzież musi wyjeżdzać za granice nawet w kościołach widać która grupa społeczna dominuje!!!

Pozdro 600

Do teatru chodzą to i do kina też by chodzili tylko....

bagrmosen

Treść jest ukryta

Dziś gg jutro Pentagon trzymajcie do zdala od TAJEMNICY

Już nigdy nie zawita do nas prawdziwa Zima. Przeprowadziła się do bardziej ciepłych miejsc na naszej kuli ziemskiej...

Ma zowsze Łomża

Chłopaki!!! i dziewczyny :)
Nie krytykujemy tylko przyjeżdżamy. Do brzesz....... Aby jeżdzić bezpiecznie nie wystarczy jeżdzić wolno. Nie bez powodu w szkołach bezpiecznej jazdy jest nauka jazdy poślizgiem, awaryjneggo hamowania, czy szybkiego prowadzenia w ciasnych zakrętach. Musi być ktoś z entuzjazmem żebyśmy mogli gdzieś się podszkolić, a prawko nie jest koniczne do organizacji , poza tym może Dorian jeżdzi lepiej od nas???!!!:P ( Schumi jeżdził kartem w wieku 3 lat!!!!!!!).
Jasta jakie nerki??!!, jaki szpital?!! przecież nie da się na takiej próbie jechać szybciej niż 40 km/godz, poza tym pusty plac i gumowe pachołki, więc naprawdę super ryzyko :-)))) Nawet gdybyś mocno chciał nie uda Ci się pozostawić na placyku żadnego organu!! No może trochę śladów po oponach. Pzdr

alem się obsmial -jak norka hahaha!!!

Żałosne, ale prawdziwe...

Re: Tomis
Temat w ogóle mnie nie obchodzi i nie zamierzam się w nim wypowiadać. A wypowiedź dlatego została opatrzona moim nickiem, bo mam w domu takiego jednego dowcipaska, który się nie przelogował.

Czy nie uważacie, że w Łomży powinien powstać klub sportowy z sekcją siatkówki?? Prosze o wyrażanie opini.

Może tak , a może nie. Krew mnie zalewa jak jezdżą młode kobiety po kursach.
Nigdy nie dałbym im prawa jazdy. Brak zdecydowania i niespodziewane niesygnalizowane manewry to najgorsze wady. Raz musiałem uciekać aż na trawnik. Ponadto połowa kierowców jezdzi lewym pasem. Nie wiem dlaczego policja za to tak mało karze. U nas ruch jest prawostronny , a lewy pas służy tylko do wyprzedzania!

I to zryta szkola!!!!!!!!!!!!

A ja się zgodze z tematem. Chcial bym aby coś takiego powstalo bo uważam że dobrze gram a może przy okazjy dzieki temu wykreowały by się nowe talenty!!. a tak poza tym to ja we wtorek mam mecz w siate w szkole.

No niby wszystko dobrze za ile zapłaciłem tyle mam tyle że za 50 zł miesięcznie powinna być jednak większa prędkość no pszynajmniej 128 a nie 96 . łaśnie kończy ni się umowa i poważnie się zastanawiam czy nie pszejść gdzie indziej nazywa się to bodaj infolan czy jakoś tak, za 49 zł miesięcznie masz 24h na dobe i transfer bez ograniczeń. A może ktoś wie coś więcej na ten temat to prosze o komentarz.

Tyku gdzie grasz???

w tym wszytskim dziwi mnie jedno ze dziewczeta(bo jeszcze nie kobiety maja zaledwie 18 latek)zdaja prawie za kazym razem,hmm czy one az tak naprawde sa dobrymi kierowcami,puszcza oczko,ladnie sie usmiechna i jest po wszystkim...a my musimy sie meczyc,jednak mam to za soba ale niestety musialem zdawac kilka razy:)

maro ja kożystam z usług tej firmy od roku i jestem bardzo zadowolony zwłaszcza gdy przeczytałem wypowiedzi o innych firmach tego typu działających w Łomży. Szczególnie podoba mi sie obsługa jeśli są jakieś problemy z połączeniem (co zdaża sie niezwykle rzadko) można zadzwonić do administratora o każdej porze ( ja dzwoniłem koło północy) a on nie tylko naprawi, ale i przeprosi za niedogodności. Co prawda w dzisiejszych czasach takie zachowanie powinno być standardowe, ale różnie to bywa.

Co do nielimitowanej prędkości to gdy ja podpisywałem umowe nie było czegoś takiego ale prędkość mam wystarczającą

jest ok

oczywiście każdy odpowiedział :|
na stronie głuwnej jest: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2990
to bedzie i jeszcze jakiś napis widnieje na teatrze lalki i aktora w Łomży ale za szybko jechałam samochodem i nie rpzeczytałam :P
mógłby ktoś mnie poinformować co tam bedzie? może jakiś spektakl nowy :D

bagrmosen

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org