czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czas przedstawić przyszłego przezesa PZPN; Ryszard Czarnecki: Wierzę, że wygram

Szkoła moze byc dobra,ale to zalezy od nauczyciela na jakiego trafisz. Jeden moze stylem uczenia podpasowac,a drugi nie,wiec ryzyko zawsze istnieje.Wybor szkoły zalezy od stylu nauczania, oczekiwan ucznia itp. Zreszta ja uwazam,ze sama szkoła jezykowa nie wystarczy,aby dobrze jezyk opanowac. Oprocz uczeszczania na zajecia, trzeba samemu pracowac w domu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czas przedstawić przyszłego przezesa PZPN; Ryszard Czarnecki: Wierzę, że wygram

najlepsze razem z zapiekanka albo hotdogiem z dziurka od szefa z "przyczepki na dlugiej" pozdro dla szefa

Re: czas przedstawić przyszłego przezesa PZPN; Ryszard Czarnecki: Wierzę, że wygram

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

oj byly te oranzadki... ale daaawno :( jak pamietam w podstawowce byly tylko smaki pomaranczowe :P

jeszcze te andruty he

Oranżadki w torebce piłem jeszcze 5 lat temu. Teraz niestety nigdzie ich już nie spotkałem.

Treść jest ukryta

ale dobra frajda była też po wypiciu takowej oranżadki:) dmuchasz i strzelasz z buta:) huk mily dla ucha hehe:)

a mi pani w KWP Opole powiedziała żebym w przeciągu miesiąca złozyła ABO a rozmawiałam z nią gdy byłam po skierowanie na tWO i WSF

jedzie ktos do Katowic w sobote?

Nie jest to może muzycznie moja działka, ale gratuluje pomysłu. Zawsze fajnie, jak coś się może kojarzyć z Łomżą.

Hanki Bielickiej nie przebijecie :) ale trzymam za Was kciuki. Jeżeli macie satysfakcję z tego co robicie, to czego więcej chcieć?

Pozdrawiam serdecznie

Posiadam LG Cookie i nie mam żadnego problemu z przesyłem z kompa na telefon gier, muzyki, tapet.

Wytłumacz mi skąd Ci taki głupi pomysł do głowy przyszedł, żeby przesyłać pliki przez program LG PC Suite?? To nie jest program do tego.

W telefonie włącz rodzaj łączności - pamięć masowa. Podłącz kablem USB do komputera. NIE OTWIERAJ programu LG PC Suite bo do niczego nie jest Ci potrzebny. Otwórz "Mój komputer" i tam powinien pojawić się nowy dysk (dysk wymienny), otwierasz i najprostszą na świecie metodą Kopiuj- Wklej wrzucasz do folderów na telefonie wszystko co sobie życzysz.

Napisz czy podziałało.

a jaki to mercedes ?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

według mnie super jest Karol Rucki. widac mezczyzna zna sie na rzeczy jest naprawde wart polecenia. miałam u niego kursy i bez problemu zdałam i jezdziłam 25 min zero błedów zero poprawek.naprawde wiele nauczy...a zaleta jest to ze nieuczy zeby tylko zdac ale zeby potem byc dobrym kierowca:) polecam go naprawde:) pozdrawiam.ps POzdrowienia dla Pana Karola:)

Auto prowadzi sie do mechanika przed zakupem takie jest moje zdanie.
Autokomis jest po to aby kupywac tanio i sprzedawać pozniej z zyskiem, czyli poprostu szukac łosia ktory sprzeda fure poniżej ceny rynkowej lub wyciagnąc z krzaków jakiegoś szrota odpicować, a nastepnie drugi łoś zapłaci za auto jak za zboze.
Urząd Skarbowy ma to wszystko głębok o w d...e miałem kiedys nieprzyjemnośc z taki inspektorem sobie podyskutowac. Zadałem to samo pytanie odnosnie zaniżania cen w komisach, a odpowiedz była prosta.
- Nie ma aktów prawnych dla US które by pozwalały na zakup kontrolowany.
Mówie ok skoro tak to dlaczego konkrolerzy chodzą po sklepach i jak dziewczyna na kasie sie zamota i nie wystawi paragonu to odrazu traktuja to za wykroczenie czy tam przestepstwo skarbowe.
Pani inspektor sie zmieszała.
Prawda jest taka ze to kolesie, a w niektórych przypadkach rodzina. Wiec wiadomo rodziny i znajomych sie nie kontroluje.

zgadzam sie -krew jest potrzebna !!!! dla ludzi potrzebujacych !!! z jednym ale: jak PANSTWO POLSKIE PRZESTANIE HANDLOWAC KRWIA!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

a gdzie dokładnie można kupić Perłę w Łomży ?

ZAPRASZAM

NOWE FORUM

MASZ PYTANIE?

CHCESZ POZYTYWNIE ZDAĆ EGZAMINY DO POLICJI??

Ale bym sie napila takiego Ptysia:D Albo tych oranzadek. Pamietam ze tez zawsze jak ja wypilam to pompowalam torebke i deptalam zeby strzelilo:) Pamietam miliony historyjek z kaczora donalda ktore zawsze walaly sie po pokoju:D Albo to mleko i smietana w szklanych butelkach:D Mleko bylo dla mnie wtedy dosc ciezkie i pamietam ze kilka razy idac ze sklepu je upuscilam... :P Albo jak stalam w kolejce za tym wlasnie mlekiem a bylam wtedy jeszcze smarkata i ekspedientka z za lady mnie nie widziala... :D I gdyby sie w koncu ktos stojacy za mna nie ulitowal i nie wspomnial ze stoi przed nim kurdupel i chyba tez chce cos kupic to stalabym tam wieki :D A musze powiedziec ze wielu ludzi mnie wtedy omijalo jakby mnie w tej kolejce nie bylo:D

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org