sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poroniony pomysł

Ja popieram zdanie "nie dotyczy" gdyz naprawde sporo miejsc parkingowych jest wokol targowicy miejskiej i nie trzeba parkowac na ulicy, ale z drugiej strony "Dran" tez ma racje bo jak kazdy z konsumentow rynku zacznie parkowac przy tych sklepach to moze zabraknac miejsca dla klientow tychze lokali. A moim zdaniem przy tym przejsciu dla pieszych powinien byc wiadukt dla pieszych byloby to najbezpieczniejsze rozwiazanie.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poroniony pomysł

Bikboj: ale jakim ? tysionczkom czy morze pienćdziesiontkom bo to jest rósznica

Na ul. Bema -_- Przy Grand Markecie, tudzież Gabinecie Audioprotetycznym.

Na tych działkach, często właściciele zamykają bramę, bo niby nie można tam się ot tak przechadzać. Szczerze ? - nic ciekawego.

Ktoś z Łomży lub okolic się wybiera? Mam jeszcze w samochodzie wolne miejsca. Wyjeżdżam 14 sierpnia z rana.

auto tuning na legionów tam Ci coś poradzą.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

http://www.positive.pl/festiwal/content/view/70/29/ - tu jest cały program festiwalu

mam 3 wolne miejsca

Do Ostródy...? Na reggae...? Z Łomży....?
Z Łomży to się do Jeziorka jeździ, albo Wnory-Wiechy lub Jeżewo. Tam jest dobra muza. Golfiki 30-letnie i Kadety nie młodsze zapakowane po sufit buraczanymi mordami pędzą w kazdy "łikent" łyknąć kultury w najlepszym wydaniu. Boys, Milano, Akcent.... to są gwiazdy!
A tak na poważnie: chyba zapomnij, że znajdziesz kogoś na tym forum, kto by sie tam wybierał. Powód: j/w.
Ja rano startuję do Chorzowa na .....

Zaglądam, zaglądam :P
Myślę, ze Jasiu na poważnie weźmie szczurka :D

samanta pieski padły napędzające Nyskie :)

rudy błazen z druhem

No fakt. Ale nie wiem co fajnego jest w chodzeniu po trawce, pomiędzy działkami ;| Zabierz Ją lepiej na piwo do ogródka, przy MC :P

haha na spacer jechać na rozlewiska Biebrzy lub droga na Nowogród lub Wiznę, czy to bezpieczne ? Na spacer idzie się raczej wyciszyć. Dla Jasia proponuje UL. Wojska Polskiego lub Aleję Legionów.

o żal dla Jaśśkówka

hm sensem moje wypowiedzi było zwrócenie uwagi jak władze miasta rozwiązują problemy mieszkańców. Na tym konkretnym przykłądzie pokazałam ,że wcale ich nie rozwiązują tylko odsuwają od siebie.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org