Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwłok w |
jasiu smietana to chodź sie spikniemy czemu ja nie trafiam na takie łatwe? skąd wy je bierzecie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwłok w |
stan sie dostepny na GG, wpisz w pole miejscowosc Warszawe, klepnij jakies ladne imie a same bendo hcialy z tobo "poklikac" ;P raz w tygodniu trafi sie ktura zrobi to 'od zaraz' Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwłok w |
zgubiłem smoczek,a mama nie ma pokarmu,tez chcę piwo
|
|
jasiu.... Ty to jestes... Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwło |
dzieki wojto „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Re: i wyszło szydło z worka: "Ewa Kopacz brała współudział w bezczeszczeniu zwło |
a to sie popisales :) chociaz ja wole jak sie mnie bije niz wyzywa ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
postaram sie o dobry mlotek ;] rudy błazen z druhem
|
|
a moze by tak zaprosic na piwo zlosnice,-opowie nam o zyciu Santreo
|
|
a co do ciebie szanelka to chętnie cię pizn* tym młotkiem od jasia skoro to lubisz a może masz jeszcze jakieś fantazje to postaram sie je spełnić
|
|
e tam sie znasz, wojto nie dla ciebie moje fantazje
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jesteście dla mnie za trudnym przypadkiem jak na pierwszy rok moich studiów a kierunku nie zmienię bo lobie sie użerać z takimi baranami
|
|
Właśnie widać ,że nasza pani psycholożka nie ma doświadczenia ,a udaje nie wiadomo kogo....ogarnij się .... " Otwórz oczy to nie może iść na marne Szacunek dla ludzi, których domem Zakłady Karne"!!!!
|
|
Właśnie zobaczyłem ten wątek oraz jej profil i tak się zastanawiam czy ta madziuś ma łańcuch złoty z napisem madziuś na tym zdjęciu z nk? madziuś madziuś??? - ona chyba czułości od rodziców nie zaznała...
|
|
To się ciorcie pomyliłaś he he... Masz te mniemanie na swój temat Ha... Nie będę Ci tu na forum okazywać swojego świadectwa ukończenia szkoły... W przeciwieństwie do Ciebie nie mam zamiaru błyszczeć :P " Te bez szkoły jak i po uniwersytecie... Jednakowo głupa palić umiecie.. " Elastycznie się zmieniasz dla kariery.. tu nie będzie mydlanej opery... weź swój łeb zresetuj będę z Tobą szczery....
|
|
sznelka to co z moja propozycje? zostaw w spokoju naszą zlosnice jej intelekt nas przewyższa haha
|
|
Jak masz kilka ton to warto sprzedać ,ale jak mniej to lepiej wywalić do pojemnika z napisem papier bo za benzynę Ci się nawet nie zwróci ;)
|
|
Chyba z chu*** spadłaś jak myślisz ,że z tego powodu możesz być od kogoś lepsza...Ha Ha Ha Ha... Nie mogę z Tobą normalnie... Przez takie panie jak Ty świat się robi kur*** nikt Ci jeszcze nie powiedział ,że głupotą świecisz??? "Lecz, jak sądzę, te pieniądze i tak nam nie dadzą rady.. Bo światem naszej mniejszości rządzą honoru zasady!!! Do końca w porządku pewny bądź i bez obawy, Od frajerstwa dystans , A dla braci swoich prawy.. Jeśli ryzykujesz, nie rób z tego zabawy..."
|
|
elegancki nie obrażaj mojej narzeczonej bo ci napierdole w ten pusty łeb. ja tam chce taka panienke a bardziej jej samochod
|
|
jak im sie chce to czemu nie dają??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |