Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba nasladowac Amerykanow |
Jak zobaczycie tego co kopie z polobrotu... to ponoc ja;)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzeba nasladowac Amerykanow |
drodzy koledzy i kolezanki a moze ktos sie skusi i poda jakas cene , bo gdzie ogrodki sa to wie prawie kazdy sorki
|
|
a ja widziałem w biedronce typa podobnego do Cześka z Grajewa ps. nie mam nic do Grajewa
|
|
w lutym zostala sprzedana szeregowka za 250 tys cala do remontu , tzn do wykończenia stan surowy zamknięty, jezeli interesowałoby Cie to ,to na jednej jest nr telefonu, gościu ma do sprzedania ale ile chce ??, musiałbyś sam juz zadzwonić
|
|
myślę że: gdyby istniała taka lista to by to nic nie zmieniło , bo niby co miała by zmienić?
|
|
hahahaha
|
|
A ja takiego błotnego nie widzialem .. Gdzie go mozna spotkac? :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
apropo fotografa Serafinski ma ladne zdjecia na swojej stronie ale robil zdjecia na mojej studniowce i nikt nie byl z nich zadowolony tak jakby robil je amator, niektore to nawet nie wiadomo komu robione, porozmazywane nic nadzwyczajnego
|
|
Oj coś chyba krecisz. Za taki błąd egzaminator by sie z toba nie przesiadl ze nie z tego pasa pojechałeś. Zreszto jak juz zjechales z tego ronda z nie tego pasa w kierunku suwałk to egzaminator sie przesiadł i znów jechaliscie po tym rondzie w jakim celu ?
|
|
ktos tu chyba nie rozumie :) Poprostu ceny wypadałoby ustawiac pod rynek lokalny
|
|
Prywatny ty masz problemy.
|
|
Niestety, Łomża to wymarłe miasteczko i w taki dzień jak dziś niestety to widać. Nie ma gdzie iść ani co robić. Na starówkę nie ma po co, przy hali śmierdzi i nikogo oprócz meneli tam nie ma. Czasem zajdzie na chwilę po wyjściu z kościoła parę osób na lody, a tak to nie ma zupełnie dokąd pójść.
|
|
MiYu nie wiem jak tam jest z rozmnażaniem tych żółwi, jednak mimo wszystko dalej bez problemu można nabyć je w sklepie, ale czy oni na nie papiery jakieś wydają... no nie wiem. Takie papiery to sie w urzedzie chyba wyrabia, tylko na jakich warunkach?
|
|
jaka kupisz taka wypijemy, soplica moze byc;p
|
|
w statoilu to chujnia... tankoiwalem bardzo dlugo... i moglem dwa hot dogi kupic i cole.. i ***** co mi z tego gowna?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
podzwoń i popytaj http://katalog.pf.pl/%C5%81om%C5%BCa/Stal-W10P0R10C-m09.html
|
|
w trakcie leć na 6 tyg. do woja na krótkoterminowe szkolenie wojskowe. dostaniesz kaprala potem na podoficerskie i lecisz dalej. a startujesz juz po 6 tyg ze stopniem kaprala a nie szeregowego. a te 6 tyg. to jak wakacje ale to już w dziekanacie pytaj jak na to się złapać jeśli jesteś na 2 roku lub wcześniejszym roku. po w 3 już za późno jest.
|
|
5zł za wstęp do restauracji?!?! HAHAHAH odradzać ostatniemu ;] i pierwszemu! żyjemy w małym mieście - każdy czeka na pieniądz i każdemu o to chodzi. trochę kultury!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
rolnik69 cena 120 zł razem z paliwem wg mnie OK. Z tego co widze to wiekszośc to "centusie" chcieli by za darmo pojezdzic albo najlepiej zebys im doplacił jeszcze. Quady są zarejestrowane?
|
|
sprawcy sa juz dawno na wolnosci, a co z tym pobitym?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
proponuj;p Takos
|
|
Ja też grilowałem na bonie. Zauważyłem, że w ciągu półtora tygodnia (od mojej ostatniej wizyty) chamstwo wyrzeźbiło tam niezły śmietnik :( Najbardziej mnie wkurzyło, że za póżno się dowiedziałem, że pacześniaki z dwóch autek - jeden na blachach BZA, drugi na BWM co byli rozbici w trzy, czy cztery namioty na górce (kto wczoraj był, na pewno wie) wypieprzyli w krzaki swoje śmieci!!! Właściwie, to dzieci widzały jak pacześniara w niebieskich porteczkach rozmachała i wywaliła torbę aż flachy zabrzęczały menda jedna. Ja musiałem wyskoczyć do miasta :( Gdybym wiedział, przed ich wyjazdem, na pewno by po sobie posprzatali sqr...ny. Pieprzą o czystych miejscach a przy dzieciakach wywalaja w krzaki swój fajans bydlaki. Aaaaa, sie rozchodziłem :P Wydaje mi się, że w zeszłym roku byli w tym samym miejscu. Może ktoś wie, kto to był?
|
|
Ja jestem bardzo zadowolona z jego leczenia i w pore dopatrzył sie tego co inni lekarze nie widzieli.
|
|
sluzba zdrowia ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Dzięki właśnie znalazłam. Twoje forum odnosiło się bardziej do pieczarek a to już za późno. A mi chodzi o truskawki. Ps. A ty pewnie tez za późno się obejrzałaś z ta pracą??
|
|
Przeczytałem całość. Chłopak ma rację. Ciekawe jaka jest struktura Łomżyńskiego pekasu i wogle jak się tam menedzment ma ? Ten Dworzec można troche przebudować. Więcej "pawilonów" by było a i poczekalnia normalna (tzn. budynek a nie budka) Toaleta głównie przydała by się po stronie przyjazdów a nie odjazdów.
|
|
Aikido nadal jest w sp 10.Też coś o kickboxingu czytałem ale już nie pamiętam gdzie to było. Poszukaj na forum powinno być.
|
|
heheh dokładnie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |