Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
własnie wrociłem z marszu, noc nie przespana ale warto było pokazać |
Najbardziej boli mnie to, że Jay Delano na którego chciałam iść jest 25 kwietnia.. a ja wtedy naprawdę nie mogę.. No cóż może jeszcze zaprosicie go do n Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: własnie wrociłem z marszu, noc nie przespana ale warto było pokazać |
D****Z18 proszę ,nie mów ,że ŁKS to jak katedra bo 500 lat a niecałe 90 to jest różnica .Wieża(przez ż a nie rz) ciśnień ma ok. 60 lat i oprócz tego że jest dosyć wysoka to żadna wizytówka.Wiesz, przeczytałem 2 książki o ŁKS-ie i prawdą jest ,że to klub bez sukcesów w piłce nożnej(inne dyscypliny owszem).Bądź obiektywny choć trochę.Warmia Grajewo ma większe tradycje chociażby. Rzygać mi się chce ,że winę za sytuację w klubie zwalacie na prezydenta ( nieudacznik ogólnie ale w tym przypadku ok). Jest coś takiego jak rada miejska pamiętaj o tym. W osobach które chciały się na ŁKS-ie wypromować przed wyborami to winowajców już nie widzicie. Potem wszystkie cwaniaczki opuścili tonący okręt " bo prezydent nie pomaga".Sprawdź w słowniku termin 'niegospodarność' . Skoro kochacie tak bardzo klub to możecie założyć jakieś konto i wpłacać każdy co miesiąc 50zł .Niewielka suma a pomnożyć ją przez 1000 osób daje 50 000zł .Taka kwota znacznie pomaga klubowi.Zamiast po 2zł wchodzić i kupować konfetti czy jakieś zjebane flagi możecie kupić normalnie bilet dla dorosłych.Dobry doping wystarczy.Są tacy wśród was co przez płot od Narwi włażą a potem jadą na prezydenta bo nie daje na klub. Teraz jedziecie na Browar bo nie dają. Sprawdź w internecie na czym polega sponsoring bo to nie Caritas jak wam się wydaje.Zamiast na pensje dla pracowników na ŁKS wam dadzą? Jaka to reklama dla Browaru jak ŁKS po 6-0 przegrywa? Znasz sytuację finansową Browaru ?
|
|
salon jak salon nie jest wcale drogo a co do fryzur i malowania to wedle uznania
|
|
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do brania udzialu na rozne tematy z zycia mieszkancow Gminy Piatnica i oczywiscie ocena wniski na temat naszych wladz , bedzie to nasze mini forum , milej niedzieli, zostawiam bez tematu .
|
|
Complex Druk na 3goMaja :o)
|
|
moim zdaniem to Piątnice już dawno powinni włączyć do Łomzy i w końcu będzie spokój z wyścigiem miejscowych kacyków do koryta. Mam nadzieję ,że decyzja prezydenta Łomży załatwi ta sprawę raz na zawsze. Beda w końcu w wodociągach miejskich i będzie po balu aha ha ha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Zapewne większość jada dobre obiady w swoich domach wychodzą taniej i masz pewność że twój np.kotlecik mielony nie składa się z trzech innych którego klienci nie przetrawili.
|
|
mam problem z takim własnie komunikatem na allegro .-brak certyfikatu zabezpieczeń -
|
|
niektórzy mówią "Łomża pod Piątnicą" ;)
|
|
Od tego trzeba zacząć,żeby prezydenta wyje..ć bo on nic nie robi. Np.ŁKS i wiele wiele innych rzeczy przez które miasto cierpi. On się poprostu nie nadaje na prezydenta,czekam do wyborów i zmieniamy go! Łomzy potrzebny jest zaufany,myślący przyszłościowo i pomysłowy prezydent! Takos
|
|
Czesio ,skończ z tymi głupimi postami ,bo i tak nikogo nie zniechęcisz do bywania i jadania na BP Bistro.Jest to jeden z nielicznych lokali gastronomicznych w Łomży ,który nie jest miejscem zbieraniny łomzyńskich lowelasów.Można tu spokojnie zjeść za niewielkie pieniądze,czuć się bezpiecznie.Jedzonko jest b.dobre a obsługa miła i sympatyczna.Przede wszystkim jest czysto i bez dymu tytoniowego .Brawo!
|
|
W złomach przekładać się nie kalkuluje.
|
|
I cóż, temat zaczął się od gówna i na "gównie" się kończy . I co tu się dziwić, to jest tylko łomżyńskie forum.
|
|
w lutym 2009r. mówiono o łatwej legalizacji samowoli budowlanej... jeśli ktos się w tym orientuje..może wiecie czy już można składać wnioski o w/w legalizację?
|
|
A wiecie co?Po takich Generałach to mój dziadek na konia brykał.Tacy z nich mafiosi jak ze mnie pumpernikel.Ciekawe czy Pan Sławomir zmienił osrane gumace na skórzane pantofle,z których i tak mu słoma będzie wystawała.
|
|
Sebo19 - a Ty chyba wykożystałeś sytuację i siadłeś na neta, jak mama do łazienki poszła, co? anonimowiec - dla niektórych ŁKS jest czymś więcej jak katedra stąd takie porównanie,a co do porażek po 6-0, to gramy juniorami w lidze, gdzie gra się seniorami. Sprawdź w internecie co to junior piłkarski i gdzie jest jego miejsce, a że sytuacja finansowa w klubie jest jaka jest, to i wyniki są jakie są. I jeszcze jedno, za pare lat, a potem za parenaście, w książkach będzie wspomniane, że w latach 2008-2009, gdy miasto było nieprzychylne klubowi i wraz ze sponsorem głównym chcieli likwidacji klubu i zaczęciu wszystkiego od zera, grupa juniorów Łomżyńskiego Klubu Sportowego z kuratorem tego klubu na czele, nie pozwoliła na rozwiąznie klubu, tylko zapisywała kolejne karty w historii ŁKSu i wracając do 500set letniej historii katedry Łomżyńskiej, W TAKI WŁAŚNIE SPOSÓB PISZE SIĘ HISTORIĘ! Na razie jest to 80lat, ale jak byśmy to rozwiązali, to na 80 latach by się skończyło! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
On już nie ma szans , już nie chodzi tu tylko o ŁKS ,ale o los naszej Łomży . On odejdzie w niesławie z piętnem najgorszego prezydenta , to tyczy się też radnych ,bo po co oni są w tej radzie skoro i tak nic nie mogą ??? za darmo te diety biorą ?
|
|
WYBIJ SOBIE Z GŁOWY SZUKAĆ NA KOMENDZIE PRACY,HU..IDZIE NA ŁATWIZNE BO ZAROBIĆ NIE POTRAFI... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czasem w tej hurtowni na Pięknej właścicielka organizuje lub ewentualnie z firmy CM Professional - sklep chyba na ul. ks.Anny
|
|
My tu rozprawiamy o Orle i ŁKS-ie, ale co powiecie o drużynie MKS Mielnik, pochodzi z małej wsi w województwie podlaskim, powiat siemiatycki, i jest najwyżej notowaną drużyną w tabeli III ligi podlasko - warmińsko-mazurskiej, jeśli chodzi o drużyny podlaskie. Budżet tej drużyny na ten sezon to 200 tys. zł i w całości pochodzi z kasy gminy. Liczba ludności w gminie.... 2708 mieszkańców !!!. Prezydent Łomży powinien w tej chwili spalić się ze wstydu.
|
|
Ale jak On ma się spalić ze wstydu, skoro według Niego, nie ma się czego wstydzić, ponieważ chce upadku ŁKSu i Mu się to udaje. Co innego żeby dawał,ale mało to wtedy wstyd, ale On nie chce dawać wcale i nie daje. Radni + prezio= najwięksi wrogowie naszego klubu i miasta Łomża. Na zakupy wolą jeździć do Białego, zamiast przyspieszyć budowę hipermarketu w Łomży lub ją już dawno temu zacząć. Bo po co mieć coś w Łomży, jak można mieć w Białymstoku lub w Warszawie? Takos
|
|
z allegro korzystam sporadycznie i wszystko było ok.No cóż dzieki za -dobre chęci-.
|
|
siała baba mak
|
|
Smrod z rury i halas... W Niemczech nie licza sie tylko pojemnosc, lecz takze moc. Pieski robia lapanki i sprawdzaja moc na hamowni. Jak ktos obcial tlumik (a on jest ogranicznikiem mocy, a co za tym idzie predkosci) to ma przesr... :-)
|
|
I jeszcze jedno. Tym razem do piłkarzy.Trener ze mnie żaden, mniej więcej taki, jak 40mln polaków w tym kraju, ale patrząc na Wasze wyniki, oglądając Wasze mecze, to mam wrażenie,że boicie się zaatakować bramkę przeciwnika. Najgorsze jest to, że Macie świadomość spadku, że będą dwucyfrówy i do tego usilnie dążycie,bo większość kibiców,tych kumatych,wie i mówi otwarcie, że szans nie mamy i jest to prawdą, bo niedawno graliście z ludźmi tylko w swoim wieku aż raptem zaczęła się inna historia. Do czego zmierzam? - Tak czy siak spadniemy, prawdopodobnie przegramy każdy mecz, czy to jedną bramką, czy dziesięcioma - to nieważne, bo i tak przegramy, ważne jest to, żebyście trochę pograli do przodu, bo nie ma czego bronić. Starać się atakować, trochę otwartej piłki, ale stwarzać sobie sytuacje podbramkowe,a to zaowocuje w następnym sezonie. Dla Was te mecze są sparingami, które mają przynieść efekty na przyszłość. My kibice jesteśmy już pogodzeni ze spadkiem i to nieważne w jakim stylu każdy mecz. 1-2, 0-5, 0-11, - to nieważne, ważne żebyście się ograli i uwieżyli w siebie i żeby za pół roku piłka w Łomży była na przyzwoitym poziomie. A znając życie, jak teraz Wszyscy są za Wami, to w 3 lidze będzie odwrotnie, także grajcie do przodu, nabierajcie doświadczenia w polu karnym przeciwnika, bo nie ma czego bronić a Łomża zasługuje conajmniej na 1 ligę i trzeba tam jak najszybciej wrócić! rudy błazen z druhem
|
|
a skąd ty masz takie nie ciekawe informacje???gdzies to wyczytałes czy spekulujesz???
|
|
smrud wiekszy robia samochody, z halasem sie zgodze, jednak 4suwy sa duzo bardziej cihe. co do sprawdzania czy dzieciak 14lat przycial slepa kihe powinni sprawdzac, tak jak i inne elementy. albo to czy np 80tka nie jest zarejestrowana jako 50, bo i to jest calkiem powszechne, lub po rejestracji 50, wymieniajo wieksze silniki, cylindry, filtry, lepsze swiece. z drugiej strony ruwnie dobrze mogliby takie ograniczenia zrobi osobuwkom, max 120 i po sprawie. mysle rze wypadkuw byloby o polowe mniej + ogranicznik mocy. to nie byloby takiego lansu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
blondloczek1 wiesz że pies dopóki szczeka to nie ugryzie.Oni jedynie szczekają w zaciszach swoich pokoi, także są niegroźni. Flustraci którzy w realu są cienkimi Bolkami dlatego pozostaje im atak na forum.
|
|
kiedyś chciał cała klasę udupić to się doigrał... hehe i był grzeczny... po prostu musicie to powtórzyć :)
|
|
hmm a jezeli nie zaplacisz im za to ? to co sie stanie?? VizeV sprzedac zawsze cos mozesz, ale gdzie ta osoba ktora wygra aukcje przeleje kase? heh Santreo
|
|
Oglądaliście kiedyś taki angielski program co mogą zrobić pracownicy jeżeli zostaną wkurzeni przez klienta? Otóż w ekskluzywnej restauracji taki klient zrobił awanturę z powodu jak twierdził zbyt twardego schaboszczaka.Kelner wziął go na zaplecze z wyrazami przeprosin a następnie rzucając na podłogę walnął kilka razy z obcasa.Kotlecik trafił z powrotem na patelnię po czym nieuprzejmy gość zajadał się ze smakiem.
|
|
gdzie by nas nie dołączyli to i tak pieknego położenia nam nie zabiorą sęk w tym by to mądrze wykorzystać
|
|
czy ktoś wie jaka jest dzisiejsza decyzja rady gminy ...........
|
|
SaneOne nie wiesz na pewno czy jestem kobietą.A powiem wam jedno Generała pamiętam jako zwykłego cinkciarza ,który handlował dolarami przy poczcie głównej.To Łomża zrobiła z niego wielkiego gangstera ,a tak naprawdę to w dupie był i gówno widział i to tylko na terenie Starej Łomży!Nawet w sklepie nie potrafił się zachować ,a to że długo chodził bezkarnie po Łomży zawdzięcza tylko swojej żonie i jej ojcu ,który miał kasę na łapówki.Gdyby nie to ,to już dawno pod celą by go w dupe orali ,nie tacy kolesie,To jest wasz mafioso ,łomżyńskich cieniasów ,macie w nim idola i ****!Ale dla prawdziwej gangsterki to pionek .I nawet nie sądzą go ,jak przystało na szefa mafii.Zenada.
|
|
no właśnie nie mój ,jakbyś nie zrozumiał..
|
|
co o tym sadzicie?
|
|
Rajmund Kaczyński, wybitny Polak, Katolik, Bohater narodowy, odznaczony za udział w powstaniu warszawskim Krzyżem Srebrnym Orderu Virtuti Militari. Ojciec dwóch najwybitniejszych polskich polityków, Lecha i Jarosława Kaczyńskich. Od 1941 roku należał do Związku Walki Zbrojnej, następnie do Armii Krajowej. Po odbyciu szkolenia w 1943 roku otrzymał stopień plutonowego podchorążego. W pierwszym dniu powstania warszawskiego dowodził 7 drużyną 2 plutonu 1 kompanii Pułku Baszta. Od drugiego dnia Powstania nie brał udziału w walkach z powodu rany palca. Po wojnie ukończył z wyrużnieniem studia inżynierskie i pracował na Politechnice Warszawskiej, gdzie prowadził wykłady z termodynamiki dla oficerów AK. Za zasługi dla Armii Krajowej otrzymał od rządu skromny dom na Żoliborzu przy ulicy Lisa-Kuli. W 1948 ożenił się z Jadwigą z Jasiewiczów, z którą wydał na świat w 1949 synów, bliźnięta dwóch najwybitniejszych polskich polityków, Lecha i Jarosława Kaczyńskich. Już lada tydzień będzie Świętym
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |