Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rozliczenie twórców stanu wojennego. |
matik800: dzieki za wskazowki :) Zwracam sie jeszcze z prosba do Ciebie tak jak majka3 bo niewiadomo jak moj wzrok ocenią :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rozliczenie twórców stanu wojennego. |
Do kibic0-->Piątnica i Łomża to nie to samo to oddzielna Gmina!!!Zapamiętaj to sobie
|
|
forum moze byc ciekawe i pożyteczne jak kazda dyskusja pod warunkie że poruszane bedą tematy z zycia gminy bo to nasza mała ojczyzna do Loli dlaczego ty wszystko próbujesz storpedować Mam wrazenie że bronisz ZAWSZE SŁUSZEJ SPRAWY WYPRACOWANEJ PRZEZ AKTYW GMINNY sory ale mam takie odczucie - metody rodem z PRL
|
|
coś Ty rudzielcu taki wyrywny sie zrobil? mam przejechac sie po Ciebie do tele pizzy? czy odrazu w domu Cie odwiedzic? nie kozacz tak bo i tego kadeta Ci troszke poobijaja przez przypadek..
|
|
Cieszy mnie fakt, że pośród Nas są mądrzy i normalnie myślący ludzie (X men, sprytka). Rzeczywistość za oknem jednak nie rozpieszcza i pokazuje, że buszmeni typu Czesia, SD, KGB, zynio też muszą pośród nas egzystować. Tylko obcowanie z nimi na co dzień jest uciążliwa dla normalnego społeczeństwa. Teraz tylko czekać na niewyszukane i prostackie riposty wyżej wymienionych buszmenów. Pozdrawiam normalnych.
|
|
Nie muszą na tym zarabiać. To jest wykaszanie konkurencji, sklepik po sklepiku. Inwestycja długoterminowa rudy błazen z druhem
|
|
kupowałem tam wędlinę, niedroga i świeża, w stokrotce to porażka, ceny kosmiczne a szyneczka śliska i śmierdzi już następnego dnia
|
|
szkoda. żeby tylko panie pracujące w sklepie się nie zmieniły.
|
|
Remedium to pomyłka, no może poza Śliwecką prawdziwi lekarze od dzieci od Bandzul, Maksymowicz, Głębicka, reszty nie znam to nie polecam, to są lekarze z wieloletnim doświadczeniem i dużą wiedzą a nie jacyś po "podyplomówkach" Santreo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |