Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł sięgnął szczytu hipokryzji !!! |
Jak co roku o tej porze wszystkim właścicielom kochanych piesków srających na trawnikach pod oknami przypomnę historyjkę o pewnym rasowym kundelku wypuszczonym z klatki aby sobie pobiegał i ulżył na trawniku. No więc wybiegł, załatwił się, a potem zlustrował inne gówienka na sąsidnich trawnikach, potem spotkał suczkę podebnie jak on puszczoną samopas - ją też obwąchał tam gdzie pieski zwykły to czynić, potem skosztował zdechłego szczura i jeszcze czegoś od patrzenia na co ludziom robi się niedobrze, na koniec (bo to był czysty pies) wylizał to co miał brudne. Potem pobiegł do domu i przywitał się ze stęskoninymi domownikami wszyskich liżąc po twarzy. Właściciele psów, pomyślecie ile jest w tym prawdy i ile z tego nie widzicie, tak jak nie widzicie odchodów swych ZWIERZĄT.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł sięgnął szczytu hipokryzji !!! |
perzyłaczyć gmine Piątnica do Łomży tak jak byhło w planie , to jest najlepsze rzowiązanie i problem tych wodociągow się rozwiąze bo bedzomy podłaczeni po miejskie, problem walki o stołki tez się skończy w Łomzy będą lepiej wiedzieli co jest Piątnicy porzebne. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
JAK POBRANIEM PRZYNIESIE DO CHAŁUPY?NO TO LUX :D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
buahahaha kobieto, puchu marny... Takos
|
|
Firma nazywa się EWOLIM tel. 604 123 948 a co do cen to musisz sam negocjować.
|
|
Na sikorskiego myjnia aga mają jakiegoś fajnego klasyka do ślubu, sprawdz to.
|
|
ile kosztuje zawiezienie do slubu tym cadilaciem?
|
|
jak sie doigral?
|
|
no jak widze to co tu wlasciciele pieskow pisza to smiech mnie ogarnia!!! tu nie chodzi o Ameryke-wystarczy spojrzec na Niemcy,Holandie,Francje i kilka innych krajow naszej Europy-wszedzie tam trawniki sluza tez za miejsce wypoczynku!!! i nie wyjezdzajcie tu z tekstami-szanuj zielen!!!odchody waszych pupili nie rozkladaja sie za szybko wiec nawozem tego nazwac nie mozna!!! takze wy tez tej zieleni nie szanujecie!!!
|
|
"Miłość to bzdura, istnieje w filmach i tanich lekturach" ;)
|
|
Ja uważam, że zwyczajnie gmina Piątnica zbyt dobrze sobie radzi sama, żeby łączyć się z Łomżą. Chyba wolę, żeby zostało tak jak jest ;-)
|
|
Jeśli kupiłem daną rzecz w piątek i chciałbym ja oddać do sklepu w poniedziałek bo okazała mi sie niepotrzebna (rzecz jest zapakowana, nieruszana i mam na nia paragon) czy ma prawo mi przyjąc albo odmówic przyjęcia w sklepie???
|
|
Fakt. Czartoria - krajobraz rewelacyjny i unikatowy. Jeżeli to prawda to władze wykastrować.
|
|
kiedys tam bywalem, jest naprawde ladnie........
|
|
nikt ciebie nie prztmuszał do kupna owego towaru. byłeś świadomy wyboru. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Sorry SD ale nie zmienie zdania.... rozumiem, ze wedlug ciebie trawnik sluzy glownie do "srania" i cieszy cie widok rozkladajacej sie tam psiej kupy bo to jej miejsce tak? .... Brawo ...... Ja jednak mimo opiniii takich medrcow jak ty - bede sprztac po swoim psie.
|
|
"To jest wasz mafioso ,łomżyńskich cieniasów ,macie w nim idola" chyba Twój „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Idealny przykład zacofania naszego kraju względem zachodu - PRAWA KONSUMENTA!!! Tutaj zwrócić można teoretycznie wszystko, co nie nosi śladów użytkowania. Fakt, że nasi rodacy bardzo tego prawa nadużywają - znam przypadki ludzi, którzy kupowali w piątek wieczorem telewizor LCD `60, Playstation3 + dobre kino domowe, bawili się cały weekend, a w poniedziałek jak gdyby nigdy nic, po prostu oddawali. Tutaj klient jest "Panem" a nie sprzedawca. Do naszych polskich "straganiarzy" widocznie jeszcze nie dotarło, kto się z kogo utrzymuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |