środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
APEL DO PISOWCÓW

Witam ponownie.
Jeżeli byłem kilka razy u nich i mieli złych humor, to musiałem mieć wyjątkowego pecha. Trzeba by było zobaczyć zachowanie, żeby zrozumieć o co mi chodzi. Tak czy siak, ja tam nie pójdę. Obsługa klienta jest bardzo ważna, ja dla swoich zawsze jestem uprzejmy, nawet gdy mam zły dzień. Klient ma gdzieś złe czy dobre dni obsługi czy szefostwa, obchodzi go tylko jakość, cena i dobra, w tym i miła, obsługa.
PS. Do osoby, która wspomniała o Politechnice:) Jeżeli dla Ciebie skończenie Polibudy jest czymś w rodzaju złapania Boga za nogi, to pewnie skończyłaś(eś) TWP i jest to dla Ciebie szczyt możliwości. Przepraszam, jeżeli obraziłem tych z TWP.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: APEL DO PISOWCÓW

Może inaczej, MAJĄ MOŻLIWOŚCI zaoferowania takiej ceny kursu, która przebije wszystkie ośrodki.

gruszfild ma hujowegop instruktora :(((

Wiatam. Gdzie w Łomży jest największy wybór materiałów? chodzi mi o sklepy gdzie są najładniejsze materiały np na sukienkę

ja też co do usług w FotoPartner nie mam zastrzeżeń Zawsze zdjęcia wychodziły bardzo ładnie

co za głupoty nie którzy ludzie wymyślają hehe żal Co to się robi z tym światem Wstydzić się samochodu Ok ale żeby z tego powodu nie jechać na wesele albo jechać z kimś innym (kogo się nie zna) to już przesada haha

A ja mysle ze wspolwiezniowie jak sie dowiedza czego dokonali to im kare od siebie gratis dorzuca :D

http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=22.075579&ys=53.180825&xk=22.153361&yk=53.465563&v=true&loc1=%C5%81om%C5%BCa&loc2=Grabowo,%20woj.%20podlaskie,%20powiat%20kolne%C5%84ski&utf=1

Witam
Oddam papużkę falistą wraz z klatką i pełnym wyposażeniem(poidełko,karmniki).Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na e-mail podany w profilu.

ja ja moge wziasc

*Benia* pisz na e-mail

nie wszystkich ... wiekszosci :):)

albo pamiętliwe PTYSIE w szklanych butelkach :):)

od polowy sierpnia zaczęły się sprawy dopiero i nie wierzcie w to co piszą gazety i 4 lomza hehe... bo piszą tylko co chcą napisać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org