Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APEL DO PISOWCÓW |
Witam ponownie. Jeżeli byłem kilka razy u nich i mieli złych humor, to musiałem mieć wyjątkowego pecha. Trzeba by było zobaczyć zachowanie, żeby zrozumieć o co mi chodzi. Tak czy siak, ja tam nie pójdę. Obsługa klienta jest bardzo ważna, ja dla swoich zawsze jestem uprzejmy, nawet gdy mam zły dzień. Klient ma gdzieś złe czy dobre dni obsługi czy szefostwa, obchodzi go tylko jakość, cena i dobra, w tym i miła, obsługa. PS. Do osoby, która wspomniała o Politechnice:) Jeżeli dla Ciebie skończenie Polibudy jest czymś w rodzaju złapania Boga za nogi, to pewnie skończyłaś(eś) TWP i jest to dla Ciebie szczyt możliwości. Przepraszam, jeżeli obraziłem tych z TWP.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APEL DO PISOWCÓW |
Może inaczej, MAJĄ MOŻLIWOŚCI zaoferowania takiej ceny kursu, która przebije wszystkie ośrodki.
|
|
gruszfild ma hujowegop instruktora :(((
|
|
Wiatam. Gdzie w Łomży jest największy wybór materiałów? chodzi mi o sklepy gdzie są najładniejsze materiały np na sukienkę
|
|
ja też co do usług w FotoPartner nie mam zastrzeżeń Zawsze zdjęcia wychodziły bardzo ładnie
|
|
co za głupoty nie którzy ludzie wymyślają hehe żal Co to się robi z tym światem Wstydzić się samochodu Ok ale żeby z tego powodu nie jechać na wesele albo jechać z kimś innym (kogo się nie zna) to już przesada haha
|
|
A ja mysle ze wspolwiezniowie jak sie dowiedza czego dokonali to im kare od siebie gratis dorzuca :D
|
|
http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=22.075579&ys=53.180825&xk=22.153361&yk=53.465563&v=true&loc1=%C5%81om%C5%BCa&loc2=Grabowo,%20woj.%20podlaskie,%20powiat%20kolne%C5%84ski&utf=1
|
|
Witam Oddam papużkę falistą wraz z klatką i pełnym wyposażeniem(poidełko,karmniki).Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na e-mail podany w profilu.
|
|
ja ja moge wziasc
|
|
*Benia* pisz na e-mail
|
|
nie wszystkich ... wiekszosci :):)
|
|
albo pamiętliwe PTYSIE w szklanych butelkach :):)
|
|
od polowy sierpnia zaczęły się sprawy dopiero i nie wierzcie w to co piszą gazety i 4 lomza hehe... bo piszą tylko co chcą napisać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |